Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu е един от най-известните туристически курорти, които представляват префектура Фукушима. Не само различните забележителности места като красивата природа и историческите извори, но и останките на Castletown е популярен сред всички видове хора. Проучване на историята и културата, и се ползват с богата природа и двете са фантастични. Моля се насладите на очарованието на Aizu и да се забавляват разглеждане на забележителности.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

В Wakamatsu City, Aizu, хората могат да виждат следите от историята навсякъде. Не само исторически туристически курорти, като например Замъка Tsuruga, Byakkotai и останките на Musashi Residence, но и храната като на Ramen Kitakata са известни.

Tsuruga Castle The Tsuruga Замъкът е известен замък, който устоя на войната Boshin която продължи около месец. Моля, спазвайте замъка Tsuruga който има червени керемиди и фронтален делфините като риба на покрива, както и непревземаема структура на две подземни и надземни 5 със собствените си очи.

The Byakkotai The Byakkotai е съставен от момчета от 16 до 17. лоялността и жалко съдбата на хората, които са извършили самоубийство за все още са наследили техните господари.

Higashiyama-Онсен Хората могат да се освежат телата им, докато видя богатата природа на Higashiyama горещ извор, който има история на около 1300 години. Докато в близост до центъра на Wakamatsu City, мястото се намира, където хората все още могат да чуят гласовете на птиците и да видим червените листата.

Таби заради Aizu е направена от саке пивоварна, която използва местното ориз и водата на красивата планина, Mt. Iide. Винаги, когато имате възможност да посетят Aizu, моля се насладите на напитката, която получава високи стойности от различни хора.