Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu er en af de berømte turistområder, der repræsenterer Fukushima Prefecture. Ikke kun de forskellige sightseeing steder såsom den smukke natur og historiske kurbade, men også resterne af Castletown er populær blandt alle slags mennesker. Studere historie og kultur, og nyder den rige natur er begge fantastisk. Venligst nyde den charme af Aizu og have det sjovt sightseeing.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

Hos Wakamatsu City, Aizu, kan folk se spor af historien overalt. Ikke kun historiske turistområder såsom Tsuruga Slot, Byakkotai, og resterne af Musashi Residence, men også fødevaren såsom Kitakata ramen er alle kendte.

Tsuruga Slot Den Tsuruga Castle er et berømte slot, der modstod boshinkrigen som varede i omkring en måned. Vær opmærksom på Tsuruga Slot, som har røde tagsten og en fabelagtig delfin-lignende fisk på taget, og en uindtagelig struktur 2 undergrunden og 5 overjordiske med dine egne øjne.

den Byakkotai Den Byakkotai består af drenge fra 16 til 17. Den loyalitet og uheldige skæbne af mennesker, der har begået selvmord for deres herrer stadig bliver nedarvet.

Higashiyama-onsen Folk kan genopfriske deres kroppe mens se den rige natur i Higashiyama varme forår, der har en historie på omkring 1300 år. Mens tæt på centrum af Wakamatsu City, stedet er placeret, hvor folk kan stadig høre stemmerne fra fugle og se de røde blade.

Tabi SKYLD Aizu er lavet af en skyld bryggeri, der bruger lokale ris og vandet af den smukke bjerg, Mt. Iide. Når du har en chance for at besøge Aizu, bedes nyde drikken, der modtager høje værdier fra forskellige mennesker.