Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu iku salah siji resorts wisata misuwur sing makili Fukushima wilayah. Ora mung ing macem-macem panggonan nyawang kayata nggadhahi alam ingkang éndah lan spas sajarah, nanging ugi sisa-sisa saka Castletown punika misuwur antarane kabeh jinis wong. Sinau sajarah lan budaya, lan nglaras alam sugih loro Fantastic. Mangga seneng jimat Aizu lan duwe nyawang fun.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

Ing Wakamatsu City, Aizu, wong bisa ndeleng sing ngambah ing sajarah nang endi wae. Ora mung sajarah resorts wisata kayata Castle Tsuruga, Byakkotai, lan Sisa saka Musashi Residence, nanging uga pangan kayata ramen Kitakata kabeh misuwur.

Tsuruga Castle Ing Tsuruga Castle iku Bèntèng misuwur sing nglawan perang Boshin kang langgeng kanggo bab sasi. Mangga mirsani Castle Tsuruga kang wis kothak abang gendheng lan dolphin-kaya iwak apik ing gendheng, lan struktur impregnable 2 lemah lan 5 aboveground kalawan mripatmu dhewe.

ing Byakkotai Ing Byakkotai dumadi saka lanang saka 16 kanggo 17 Ing kasetyan lan nasibe apes wong sing setya lampus kanggo nguwasai sing isih dipun warisaken.

Higashiyama-Onsen Wong bisa refresh badan nalika ningali alam sugih ing Higashiyama spring panas kang nduweni riwayat bab 1300 taun. Nalika cedhak tengah Wakamatsu City, panggonan dumunung ngendi wong isih bisa krungu swarané manuk lan ndeleng godhong abang.

TABI Sake Aizu digawe saka pabrik marga sing nggunakake beras lokal lan banyu saka gunung ayu, Mt. Iide. Kapan sampeyan duwe kasempatan kanggo ngunjungi Aizu, please seneng ngombe sing ditampa nilai inggil saking macem-macem wong.