Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu adalah salah satu resort pelancongan yang terkenal yang mewakili wilayah Fukushima. Bukan sahaja tempat pelancongan pelbagai seperti alam semula jadi yang indah dan spa sejarah, tetapi juga mayat Castletown adalah popular di kalangan semua jenis orang. Mengkaji sejarah dan budaya, dan menikmati alam semula jadi yang kaya kedua-duanya hebat. Sila menikmati azimat Aizu dan mempunyai jalan keriangan.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

Pada Wakamatsu City, Aizu, orang boleh melihat kesan sejarah mana-mana. Bukan sahaja resort sejarah pelancong seperti Istana Tsuruga, Byakkotai, dan masih kekal sebagai Musashi Residences, tetapi juga makanan seperti ramen Kitakata semua terkenal.

Castle Tsuruga Boshin perang yang berlangsung selama kira-kira sebulan. Sila amalkan Castle Tsuruga yang mempunyai jubin merah bumbung dan ikan lumba-lumba seperti ikan yang hebat di atas bumbung, dan struktur ditembusi 2 bawah tanah dan 5 atas tanah dengan mata anda sendiri.

The Byakkotai The Byakkotai terdiri daripada kanak-kanak lelaki dari 16 hingga 17. kesetiaan dan nasib malang orang-orang yang membunuh diri sebagai tuhan mereka masih diwarisi.

Higashiyama-onsen Orang ramai boleh menyegarkan tubuh mereka sambil melihat alam semula jadi yang kaya di Higashiyama air panas yang mempunyai sejarah kira-kira 1300 tahun. Walaupun dekat dengan pusat Wakamatsu City, tempat yang terletak di mana orang ramai masih boleh mendengar suara-suara burung dan melihat daun merah.

Tabi SAKE Aizu dibuat dari kilang bir demi yang menggunakan beras tempatan dan air gunung yang indah, Mt. Iide. Setiap kali anda mempunyai peluang untuk melawat Aizu, sila menikmati minuman yang menerima nilai yang tinggi dari pelbagai orang.