Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu is een van de bekendste toeristische resorts die Fukushima prefectuur vertegenwoordigen. Niet alleen de verschillende bezienswaardigheden, zoals de prachtige natuur en historische kuuroorden, maar ook de overblijfselen van de Castletown is populair onder alle soorten mensen. Het bestuderen van de geschiedenis en de cultuur, en te genieten van de rijke natuur zijn allebei fantastisch. Kunt u genieten van de charmes van Aizu en plezier sightseeing.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

Op Stad Wakamatsu, Aizu, kunnen mensen de sporen van de geschiedenis overal te zien. Niet alleen historische toeristische plaatsen, zoals de Tsuruga Castle, Byakkotai, en de overblijfselen van Musashi Residence, maar ook het voedsel, zoals de Kitakata ramen zijn allemaal bekend.

Tsuruga Castle De Tsuruga Castle is een beroemde kasteel dat de Boshin oorlog die duurde ongeveer een maand doorstaan. Let op de Tsuruga kasteel die rode dakpannen en een prachtige dolfijn-achtige vis op het dak en een onneembare structuur van 2 ondergrondse en bovengrondse 5 met eigen ogen heeft.

de Byakkotai De Byakkotai bestaat uit jongens van 16 tot 17. De loyaliteit en ongelukkige lot van de mensen die zelfmoord gepleegd om hun heren zijn nog steeds geërfd.

Higashiyama-onsen Mensen kunnen hun lichaam te vernieuwen, terwijl het zien van de rijke natuur op Higashiyama warmwaterbron, die een geschiedenis van 1300 jaar heeft. Terwijl dicht bij het centrum van Wakamatsu City, de plaats ligt waar de mensen nog kunnen horen de stemmen van vogels en zie de rode bladeren.

TABI SAKE Aizu is gemaakt van een sake brouwerij die lokale rijst en het water van de prachtige bergen, Mt. gebruikt Iide. Wanneer je een kans om Aizu bezoeken, dan kunt u genieten van het drankje dat hoge waarden van verschillende mensen ontvangt.