Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu är en av de berömda turistorterna som representerar Fukushima prefektur. Inte bara de olika sightseeing platser såsom den vackra naturen och historiska spa, men också resterna av Castle är populär bland alla typer av människor. Att studera historia och kultur, och njuta av den rika naturen är både fantastisk. Vänligen njuta av charmen i Aizu och ha kul sightseeing.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

På Wakamatsu City, Aizu, kan man se spår av historien överallt. Inte bara historiska turistorter såsom Tsuruga slott, Byakkotai, och resterna av Musashi Residence, men också maten såsom Kitakata Ramen är alla kända.

Tsuruga Castle Den Tsuruga Castle är en berömd slott som motstod boshinkriget som varade i ungefär en månad. Vänligen observera Tsuruga slott som har röda takpannor och en fantastisk delfin liknande fisk på taket och en ointaglig struktur 2 tunnelbane och 5 ovan jord med egna ögon.

den Byakkotai Den Byakkotai består av pojkar från 16 till 17. lojalitet och olyckliga öde människor som begått självmord för att de herrar fortfarande ärvt.

Higashiyama-onsen Människor kan uppdatera sina kroppar samtidigt se den rika naturen på Higashiyama varma våren som har en historia på ca 1300 år. Medan nära till centrum av Wakamatsu City, plats ligger där människor fortfarande kan höra röster av fåglar och se de röda bladen.>

Tabi SAKE Aizu är gjord av ett skull bryggeri som använder lokala ris och vattnet i vackra berg, Mt. Iide. När du har en chans att besöka Aizu, vänligen njuta av dryck som får höga värden från olika människor.