Language

Tabi-Sake Asakusa

旅酒「浅草」
Asakusa -Tokyo-

Asakusa je tradicionalna shopping, zabavu i stambene četvrti koje predstavljaju Tokio. Zatvori od centra grada, ovo područje ima dobru staru atmosferu preferiraju Japanaca i stranih posjetitelja.Raimon i Asakusa svetište su poznata turistička mjesta za posjetitelje. Molimo Vas da uživate Asakusa.

醸造元 :Tokyo 1702 Founded Ozawa Shuzo Co., Ltd.
種類  :Special Junmai sake
度数  :15%

コメント:Bogat okus s punog

Discovery

to be prepared

三平ストア浅草店
住所
東京都台東区西浅草2丁目14−16
電話番号
03-5826-7203
営業時間
10:00~21:00 年中無休(元旦を除く)
地図を見る
あづまばし 四方酒店
住所
東京都台東区雷門2-1-14
電話番号
03-3844-0679
営業時間
10:00~17:30※日曜定休(お花見・三社祭等イベント期間中は営業)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Asakusa

Asakusa je ispunjen posjetiteljima kad god korak, te je atraktivan grad s mnogim povijesti i tradiciji Japana. Postoji mnogo mjesta za pale Japan kao Raimon, Asakusa Shrine, Nakamise ulici, Asakusaengei dvorane, i Skytree.

Senso-ji Svetište Glavni obilazak Asakusa je Asakusa Svetište. Asakusa Svetište je najstariji hram u Japanu i uvijek je puna ljudi. U oblast, iako kao svetište, možete vidjeti pet katom pagoda i veliku sliku Buddhe.

Nakamise Nakamise je rekao da se jedan od najstarijih trgovačkih ulica u Japanu. Nakon što prođe kroz Raimon, postoje mnoge tradicionalne stvari i hrana. To je jedna od atrakcija za uživanje osjeća okus Japana.

Hanayashiki Hanayashiki je zabavni park koji postoji u centru grada od davno. Hanayashiki je poznat po najstarijem roller coaster u Japanu. Čak Makin se osjećate Furusato tradiciju, postoje mnoge vožnje kako bi što više uzbuđen.

Prekrasna sake izrađene od koristi vodu Tokyo Okutama. Molimo Vas da uživate s uspomenama koje ste napravili u Asakusa.