Language

Tabi-Sake Asakusa

旅酒「浅草」
Asakusa -Tokyo-

Asakusa punika blanja tradisional, hiburan, lan kecamatan omah sing makili Tokyo. Close saka downtown, daerah iki wis atmosfer Becik lawas di senengi dening wong Jepang lan pengunjung manca. Ing Raimon lan Asakusa Shrine panggonan wisata misuwur kanggo pengunjung. Mangga seneng Asakusa.

醸造元 :Tokyo 1702 Founded Ozawa Shuzo Co., Ltd.
種類  :Special Junmai sake
度数  :15%

コメント:rasa sugih karo full-orong

Discovery

to be prepared

浅草港屋
住所
台東区浅草2-7-13
電話番号
03-6231-6855
営業時間
10:00~18:00(土、日、祝日) 11:00~18:00(平日)
DSC05135
地図を見る
三平ストア浅草店
住所
東京都台東区西浅草2丁目14−16
電話番号
03-5826-7203
営業時間
10:00~21:00 年中無休(元旦を除く)
浅草 三平ストア浅草店
地図を見る
四方酒店
住所
東京都台東区浅草1-19-10
電話番号
03-3841-6615
営業時間
10:00~18:00 定休日(毎週水曜日)
浅草 四方酒店
地図を見る
北野エース 松屋浅草店
住所
東京都台東区花川戸1-4-1 松屋浅草地階
電話番号
03-3842-1370
営業時間
10:00~20:00
14 松屋浅草店
地図を見る
あづまばし 四方酒店
住所
東京都台東区雷門2-1-14
電話番号
03-3844-0679
営業時間
10:00~17:30※日曜定休(お花見・三社祭等イベント期間中は営業)
14 あづまばし四方酒店
地図を見る

Attractions of The Tabisake Asakusa

Asakusa kapenuhan pengunjung kapan langkah, lan iku sawijining kutha atraktif karo akeh sejarah lan tradhisi Jepang. Ana akeh panggonan kanggo ambruk Jepang kayata Raimon, Asakusa Shrine, Nakamise Street, bale Asakusaengei, lan Skytree.

Senso-ji Shrine Wisata utama Asakusa punika Asakusa Shrine. Asakusa Shrine punika pamujan sing paling tuwa ing Jepang lan tansah kapenuhan karo wong. Ing precincts, malah sanadyan minangka kuil, sampeyan bisa ndeleng pagoda limang storied, lan gambar gedhe Buddha.

Nakamise Nakamise wis ngandika marang salah siji saka lurung-lurung blanja paling tuwa ing Jepang. Sawise sampeyan nembus Raimon, ana akeh item tradisional lan pangan. Iku salah siji saka wisata kanggo seneng kroso rasa Jepang.

Hanayashiki Hanayashiki iku sawijining taman hiburan sing ana ing downtown saka long ago. Hanayashiki misuwur roller lemek kang duwe rodha sawijining paling tua ing Jepang. Malah makin sing aran tradisi Furusato, ana akeh nitih kanggo nggawe sing luwih bungah.

A marga ayu digawe saka nggunakake banyu Tokyo Okutama. Mangga seneng karo pengeling-eling sing wis digawe ing Asakusa.