Language

Tabi-Sake Asakusa

旅酒「浅草」
Asakusa -Tokyo-

Asakusa är den traditionella shopping, nöjen och bostadsområden som representerar Tokyo. Nära från centrum, har detta område bra gamla atmosfären gynnas av japaner och utländska besökare. Den Raimon och Asakusa Shrine är kända turistattraktioner för besökare. Vänligen njuta Asakusa.

醸造元 :Tokyo 1702 Founded Ozawa Shuzo Co., Ltd.
種類  :Special Junmai sake
度数  :15%

コメント:Rik smak med en fyllig

Discovery

to be prepared

三平ストア浅草店
住所
東京都台東区西浅草2丁目14−16
電話番号
03-5826-7203
営業時間
10:00~21:00 年中無休(元旦を除く)
地図を見る
あづまばし 四方酒店
住所
東京都台東区雷門2-1-14
電話番号
03-3844-0679
営業時間
10:00~17:30※日曜定休(お花見・三社祭等イベント期間中は営業)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Asakusa

Asakusa är fylld med besökare när du kliver in, och är en attraktiv stad med många historia och traditioner i Japan. Det finns många platser att föll Japan som Raimon, Asakusa Shrine, Nakamise Street, Asakusaengei hall, och Skytree.

Senso-ji Shrine Huvud rundtur i Asakusa är Asakusa Shrine. Asakusa grav är den äldsta helgedomen i Japan och är alltid fylld med människor. I polisdistrikten, trots att som en helgedom, kan du se fem våningar pagoden, och en stor bild av Buddha.

Nakamise Nakamise sägs vara en av de äldsta shoppinggatorna i Japan. När du passerar genom Raimon, det finns många traditionella objekt och mat. Det är en av de många attraktionerna njuta känna smaken av Japan.

Hanayashiki Hanayashiki är en nöjespark som finns i centrum från länge sedan. Hanayashiki är känd för sin äldsta berg-och dalbana i Japan. Även Makin du känner Furusato traditionen, det finns många turer att göra dig mer upphetsad.

En vacker skull görs från att använda vattnet i Tokyo Okutama. Vänligen njuta med minnen som du har gjort i Asakusa.