Language

Tabi-Sake Bandai

旅酒「磐梯」
Bandai -Fukushima-

Mt. Bandai nggantosi Fukushima wilayah. Ing wilayah iki, wong bisa seneng olahraga ruangan beda kayata trekking, banyu olahraga, ski, Snowboarding ing mangsa beda. Kenèng apa kowé kok ora refresh dhewe lan lali karya grafik ing alam KALUBÈRAN.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1765 founded Sasanogawa Brewery Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :14%

コメント:rasa resik

Discovery

to be prepared

四季彩一力
住所
〒963-1309 福島県郡山市熱海町熱海4-161
電話番号
024-984-2115
営業時間
9:00〜21:00
bandai1
地図を見る
清稜山倶楽部
住所
福島県郡山市熱海町熱海5-18
電話番号
024-984-2811
営業時間
9:00~21:00
清稜山外観
地図を見る
猪苗代リゾートホテル&スキー場
住所
福島県耶麻郡猪苗代町綿場7126
電話番号
0242-65-2131
営業時間
8:00~20:00
7 猪苗代リゾートホテル&スキー場
地図を見る
裏磐梯レイクリゾート
住所
福島県耶麻郡北塩原村大字桧原字湯平山1171-1
電話番号
0241-37-1111
営業時間
7:00~21:00
7-裏磐梯レイクリゾート
地図を見る

Attractions of The Tabisake Bandai

Sugih alam-Bandai kapenuhan sikil ayu Mt. Bandai lan sajarah Bandai. Ing Enichi Shrine kang wis Sajarah 1200 taun, sports ruangan, lan olahraga mangsa kabeh wisata ing Bandai. Please visit Bandai ngendi wong bisa seneng kabeh taun suwene.

Mt. Bandai Dipilih minangka satus gunung Jepang, Mt. Bandai dipérang dadi ngarep Bandai lan gawe Bandai. Ing ngarep Bandai, wong bisa ndeleng Inawashirokohan lan Waterfall Fudou kang misuwur kanggo legenda ula raksasa. Ing tangan liyane, ing mburi Mt. Bandai, wong bisa seneng atmosfer ingkang ngedab-edabi tembok crater, Goshikinuma, lan akeh bogs lan marshes kang padha kabeh digawe dening gunung gunung mbledhos.

Inawashiro Inawashiro locates meh ing tengah Fukushima wilayah. Panggonan Inawashiro misuwur ing lake paling gedhé nomer papat ing Jepang, Lake Inawashiro. Pengunjung bisa seneng kabeh taun suwene ora mung ningali lake, nanging uga dening nglangi lan muter olahraga banyu.

Kitakata Kitakata misuwur negoro kanggo ramen Kitakata. Liwat atus restoran ramen sing dibukak lan diarani telung ramen paling gedhe ing Jepang. Mangga seneng mie kriting kenyel nglukis.

A artikel paling apik digawe ing lingkungan diubengi dening alam. Digawe dening tradisi karo liwat 200 taun, TABI Sake Bandai iki marga sing ndadekake sing aran agung alam.