Language

Tabi-Sake Bandai

旅酒「磐梯」
Bandai -Fukushima-

Mt. Bandai reprezintă Fukushima Prefectura. În acest domeniu, oamenii se pot bucura diverse sporturi în aer liber, cum ar fi drumeții, sporturi nautice, schi, snowboarding in diferite anotimpuri. De ce nu te refresh-te si uita faptele tale de zi cu zi în natura abundente.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1765 founded Sasanogawa Brewery Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :14%

コメント:gust curat

Discovery

to be prepared

四季彩一力
住所
〒963-1309 福島県郡山市熱海町熱海4-161
電話番号
024-984-2115
営業時間
9:00〜21:00
地図を見る
清稜山倶楽部
住所
福島県郡山市熱海町熱海5-18
電話番号
024-984-2811
営業時間
9:00~21:00
地図を見る
猪苗代リゾートホテル&スキー場
住所
福島県耶麻郡猪苗代町綿場7126
電話番号
0242-65-2131
営業時間
8:00~20:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Bandai

BANDAI-natura bogat este umplut cu frumoasa poalele Mt. Bandai și istoria Bandai.Enichi Sanctuarul care are o istorie de 1200 de ani, sporturi în aer liber, și sporturilor de iarnă sunt toate atracțiile din Bandai. Vă rugăm să vizitați Bandai unde oamenii se pot bucura pe tot parcursul anului.

Mt. Bandai Selectat ca cei o sută de munții din Japonia, Mt. Bandai este împărțit în față Bandai și înapoi Bandai. La fața Bandai, oamenii pot vedea Inawashirokohan și Cascada Fudou care este renumit pentru legenda unui șarpe uriaș. Pe de altă parte, la partea din spate a Mt. Bandai, oamenii se pot bucura de atmosfera minunata a peretelui craterului, Goshikinuma, și multe turbării și mlaștini, care au fost toate făcute de erupția vulcanului.

Inawashiro Inawashiro localizează aproape în mijlocul Fukushima Prefectura. Locul Inawashiro este renumit pentru cel mai mare al patrulea lac din Japonia, Lacul Inawashiro. Vizitatorii se pot bucura pe tot parcursul anului, nu numai de a vedea lacul, dar și de înot și joc sporturi nautice.

Kitakata Kitakata este renumit la nivel national pentru ramen Kitakata. Peste o sută de restaurante ramen sunt deschise și se numește trei mari ramen Japoniei. Vă rugăm să se bucure de o grosime de taitei buclat Chewy.>

Un articol superb făcut într-un mediu inconjurat de natura. Realizat de o tradiție, cu peste 200 de ani, Tabi SAKE Bandai este un dragul care face sa te simti maretia naturii.