Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-Onsen е един от най-старите балнеологични курорти в Япония. Това място, където Shoutoku Taishi дори посети, е известен не само от японци, но също така и от чуждестранни туристи. Напоследък тя е популярна за града на изкуствата и е изпълнен с различни акценти. Защо не се насладите на исторически топла пролет и новите атракции на Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:A богат аромат и плътен вкус

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Най-старият горещ извор в Япония, Dougo Onsen има история от около 3000 години. Основната сграда на Dougo-Onsen е регистрирана като важен културен на имоти в страната, и има чудна обстановка. Отпуснете се в себе си топлата вода, която много велики мъже сами възстановени.

Houjyouen Houyouen е публично квадратен намира в Dougo-Onsen станция. Също така, той е известен с Bo-чан и автомат денонощно.

Musashi Residence сайта The Residence Musashi е възстановено в парка Dougo, останките на Yuchiku Castle, и хората могат да разберат градския пейзаж от онези дни. Улиците ви позволяват да се чувстват, че историята и извънредни чувства.

Yu светилище Yu светилище е популярен сред хората за бога на Dougo. Той се намира в малък хълм, и хората могат да видят цялата гледка на града.

A вид заради направени от само Саке пивоварна в Ехиме префектура, която е получил много награди в съвети и саке ранглиста. Радвайки се на напитката, докато накисване в гореща пролет е страхотно, също със спомените на пътуването е страхотно. Моля, да пийнем веднъж.