Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen er en af de ældste Spa resorts i Japan. Dette sted, hvor Shoutoku Taishi besøgte selv, er berømt ikke kun fra japanske folk, men også fra udenlandske besøgende. For nylig er det populært for byen kunst og er fyldt med forskellige højdepunkter. Hvorfor går du ikke nyde den historiske varme forår og de nye attraktioner i Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:En rig aroma og fyldig smag

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Den ældste hot foråret i Japan, Dougo Onsen har en historie på omkring 3000 år. Hovedbygningen af Dougo-onsen er registreret som landets vigtige kulturværdier, og har en forunderlig atmosfære. Slap dig selv i det varme vand, som mange store mænd recuperated selv.

Houjyouen Houyouen er en offentlig plads ligger i Dougo-onsen station. Det er også berømt for Bo-chan og automaten ur.

Musashi Residence Site Den Musashi Residence er genoprettet på Dougo Park, resterne af Yuchiku Slot, og folk kan forstå bybilledet af disse dage. Gaderne lad du føler, at historie og ekstraordinære følelser.

yu helligdom Yu helligdom er populær blandt folk for gud Dougo. Det er beliggende på en lille bakke, og folk kan se hele udsigt over byen.

En type skyld foretaget fra den eneste skyld bryggeri i Ehime Prefecture, der har modtaget mange priser i råd og skyld placeringer. Nyder drink mens iblødsætning i et varmt forår er stor, også med minderne om turen er awesome. Du bedes have en drink én gang.