Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen on yksi vanhimmista kylpyläkeskuksissa Japanissa. Tämä paikka, jossa Shoutoku Taishi jopa käynyt, on kuuluisa paitsi Japanin kansaa, mutta myös ulkomaisia vierailijoita. Äskettäin se on suosittu kaupungin taiteen ja on täynnä erilaisia kohokohtia. Miksi et nauti historiallinen kuuma keväällä ja uusi nähtävyyksiä Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント: Täyteläinen aromi ja täyteläinen maku

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Vanhin kuuma lähde Japanissa, Dougo Onsen on ollut noin 3000 vuotta.Päärakennus Dougo-onsen on rekisteröity maan tärkeä kulttuurinen omaisuutta, ja on ihmeellinen ilmapiiri. Rentoudu itsesi kuumaa vettä, joka monia hienoja miehiä rekuperoitu itse.

Houjyouen Houyouen on julkinen aukio sijaitsee Dougo-onsen asemalla. Lisäksi se on kuuluisa Bo-chan ja automaatti kellon.

Musashi Residence Site Musashi Residence ennalleen Dougo Park, jäännökset Yuchiku linna, ja ihmiset voivat ymmärtää kaupunkikuvaa niitä päiviä. Kadut voit tuntea, että historia ja ylimääräinen tunteita.

yu pyhäkkö Yu pyhäkkö on suosittu keskuudessa ihmisiä jumala Dougo. Se sijaitsee pienellä kukkulalla, ja ihmiset voivat nähdä koko näkymä kaupunkiin.

Tyyppinen vuoksi tehty vain Sake panimo Ehime prefektuurissa joka on saanut useita palkintoja neuvostoissa ja tähden rankingissa. Nautitaan juo liotus kuuma lähde on suuri, myös muistoja matkan on mahtava. Ole hyvä juoda kerran.