Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen az egyik legrégebbi Spa Resorts Japánban. Ez a hely, ahol a Shoutoku Taisi még látogatott, híres nemcsak a japán emberek, hanem a külföldi látogatókat. Mostanában, hogy népszerű a város művészeti és tele van különböző kiemeli. Miért nem élvezik a történelmi meleg tavasz és az új attrakciója Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:A gazdag aromájú, testes íz

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

A legrégebbi meleg tavaszi Japánban, a Dougo Onsen múltra tekint mintegy 3000 évvel. A főépületben a Dougo-Onsen van bejegyezve, mint az ország fontos kulturális javak, és van egy csodálatos hangulatot. Pihenni magát a forró víz, amely sok nagyszerű embernek fedezni magukat.

Houjyouen Houyouen egy köztéren található Dougo-Onsen állomás. Azt is, hogy híres Bo-chan és az automata órát.

Musashi Residence Honlap A Musashi Residence helyreáll a Dougo Park, a továbbra is Yuchiku vár, és az emberek megértsék a városképet az akkoriban. Az utcák hagyja, úgy érzi, hogy a történelem és a rendkívüli érzéseit.

Yu szentély Yu szentély népszerű az emberek számára az isten Dougo. Nem található egy kis dombon, és az emberek látják az egész kilátás nyílik a városra.

A típus kedvéért készült az egyetlen Sake sörgyár Ehime prefektúra, amely számos díjat kapott a tanácsok és a kedvéért rangsorban. Élvezi az italt, míg áztatás meleg tavaszi nagy, továbbá az utazás emlékeit is félelmetes. Kérjük, igyál egyet egyszer.