Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen adalah salah satu yang tertua resort Spa di Jepun. Tempat ini, di mana Shoutoku Taishi walaupun dilawati, terkenal bukan sahaja daripada orang Jepun, tetapi juga daripada pelawat asing. Baru-baru ini, ia adalah popular untuk bandar seni dan dipenuhi dengan pelbagai acara kemuncak. Apa kata anda menikmati air panas bersejarah dan tarikan baru Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:A aroma yang kaya dan gemuk rasa

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Musim bunga panas tertua di Jepun, Dougo Onsen mempunyai sejarah kira-kira 3000 tahun. Bangunan utama Dougo-onsen didaftarkan sebagai warisan kebudayaan yang penting di negara ini, dan mempunyai suasana yang menakjubkan. Berehat diri anda di dalam air panas yang banyak orang-orang besar pulih sendiri.

Houjyouen Houyouen adalah persegi awam yang terletak di stesen Dougo-onsen. Selain itu, ia terkenal dengan Bo-chan dan jam automata.

Musashi Residence laman Musashi Residence dipulihkan di Taman Dougo, sisa Castle Yuchiku, dan orang boleh memahami seni bandar daripada hari-hari. Jalan-jalan membiarkan anda merasa bahawa sejarah dan perasaan yang luar biasa.

Yu kuil Yu kuil popular di kalangan rakyat untuk dewa Dougo. Ia terletak di sebuah bukit kecil, dan orang boleh melihat keseluruhan pemandangan bandar.

Sejenis demi dilakukan dengan satu-satunya kilang bir Sake di Ehime wilayah yang telah menerima banyak anugerah dalam majlis-majlis dan kedudukan demi. Menikmati minuman sambil menikmati kolam air panas yang besar, juga dengan kenangan perjalanan adalah hebat. Sila minum sekali.