Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen is een van de oudste kuuroorden in Japan. Deze plek, waar de Shoutoku Taishi zelfs bezocht, is beroemd niet alleen van Japanners, maar ook van buitenlandse bezoekers. Onlangs is het populair voor de stad van kunst en is gevuld met diverse hoogtepunten. Waarom ga je niet genieten van de historische warme voorjaar en de nieuwe attracties van Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Een rijke aroma en volle smaak

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

De oudste hete lente in Japan, de Dougo Onsen heeft een geschiedenis van ongeveer 3000 jaar. Het hoofdgebouw van Dougo-onsen is geregistreerd als belangrijk cultureel eigendom van het land, en heeft een wonderlijke sfeer. Ontspan jezelf in de warm water, dat vele grote mannen zelf gerecupereerd.

Houjyouen Houyouen is een openbaar plein in Dougo-onsen station. Ook is het bekend om Bo-chan en de automaat klok.

Musashi Residence Site De Musashi Residence wordt hersteld op de Dougo Park, de overblijfselen van Yuchiku Castle, en mensen kunnen het stadsbeeld van die dagen te begrijpen. De straten laten je voelen dat de geschiedenis en buitengewone gevoelens.

yu heiligdom Yu heiligdom is populair onder mensen voor de god van Dougo. Het is gelegen op een kleine heuvel, en mensen kunnen de hele uitzicht van de stad te zien.

Een soort sake gemaakt van de enige Sake brouwerij in Ehime prefectuur die vele prijzen heeft ontvangen gemeenten en sake rankings. Genieten van de drank, terwijl onderdompelen in een hete lente is groot, ook de herinneringen aan de reis is geweldig. Neem eens een keer een drankje.