Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-Onsen este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din Japonia. Acest loc, în cazul în care Shoutoku Taishi chiar a vizitat, este celebru nu numai din oameni japonezi, dar și din vizitatorilor străini. Recent, ea este popular pentru orașul artelor și este umplut cu diferite evidențiază. De ce nu te bucuri de primăvară fierbinte istoric și noile atracții ale Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:O aromă bogată și un gust desăvârșit

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Cea mai veche izvor fierbinte în Japonia, Dougo Onsen are o istorie de aproximativ 3000 de ani. Clădirea principală a Dougo-Onsen este înregistrată ca bunuri culturale importante din țară, și are o atmosferă minunată. Relaxați-vă în apa fierbinte care mulți oameni mari se recuperat.

Houjyouen Houyouen este o piata publica situat în stația de Dougo-Onsen. De asemenea, este renumit pentru Bo-chan și ceasul automat.

Musashi Residence Site Musashi Residence este restaurat la Dougo Park, rămâne de Castelul Yuchiku, iar oamenii pot înțelege peisajul citadin acele zile. Străzile să te simți că istoria și sentimentele extraordinare.

Yu altar Yu altar este popular în rândul persoanelor de zeul Dougo. Acesta este situat la un mic deal, și oamenii pot vedea întregul vedere a orașului.

Un tip de dragul facut din numai fabrica de bere Sake în Prefectura Ehime care a primit numeroase premii în consiliile și clasamentele sake. Bucurându-se de băutură în timp ce înmuiere într-un izvor fierbinte este mare, de asemenea, cu amintirile călătoriei este minunat. Vă rugăm să aveți o băutură dată.