Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen je ena od najstarejših zdravilišč na Japonskem. Ta kraj, kjer se Shoutoku Taishi celo obiskal, je znan ne le iz japonskih ljudi, ampak tudi iz tujih obiskovalcev. Pred kratkim, je priljubljena za mesto umetnosti in je napolnjena z različnimi poudarki. Zakaj ne bi uživali v zgodovinsko toplo pomlad in nove znamenitosti Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Bogata aroma in polnega okusa okus

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Najstarejši vroča pomlad na Japonskem, v Dougo Onsen ima zgodovino okoli 3000 let. Glavna stavba Dougo-Onsen je registrirana kot pomembne kulturne lastnine v državi, in ima čudežno vzdušje. Se sprostite v vroči vodi, ki mnogi veliki ljudje sami povrnjeni.

Houjyouen Houyouen je javni trg nahaja v Dougo-onsen postaje. Prav tako je znan po Bo-chan in avtomat uro.

Musashi Residence Site Musashi Residence je obnovljena na Dougo Park, ostankov Yuchiku gradu, in ljudje lahko razumejo mestnih predelov teh dneh. Ulice kaj čutite, da je zgodovina in izredne občutke.

Yu svetišče Yu svetišče je priljubljena med ljudmi, za boga Dougo. To se nahaja na manjši vzpetini, in ljudje lahko videli celoten razgled na mesto.

Vrsta Zaradi narejen iz edinega Sake pivovarni v Ehime prefekturi, ki je prejel številne nagrade na sveti in sake lestvici. Uživajo pijačo, medtem ko namakanjem v toplo pomlad je super, tudi s spomini na potovanje je super. Prosimo, pijačo enkrat.