Language

Tabi-Sake Ginzan-Onsen

旅酒「銀山温泉」
GinzanOnsen -Yamagata-

Ginzan Onsen punika satunggiling resort spa kang Taisho Romance isih banget tetep. Ing kaelokan tampilan digawe dening kayu-kayuan bangunan storied multi wangsulane Lasirin lan gaslight nengsemake akeh pengunjung. Tampilan wengi populer uga; please tetep lan seneng wisata.

醸造元 :Yamagata Prefecture in 1797 founded Wada brewing joint-stock company
種類  :Junmai Daiginjo sake
度数  :16%

コメント:rasa garing karo roso apik

Discovery

to be prepared

八木橋商店
住所
山形県尾花沢市銀山新畑448
電話番号
0237-28-2035
営業時間
8:30-18:30 ※5月~10月の土曜日のみ 8:30-21:00
13 八木橋商店
地図を見る
亀屋
住所
山形県尾花沢市銀山新畑424
電話番号
0237-28-2028
営業時間
8:00~18:00
13 亀屋①
地図を見る
道の駅むらやま
住所
山形県村山市大字楯岡7635-1
電話番号
0237-55-7100
営業時間
8:00~18:00
13 道の駅むらやま
地図を見る
さくらんぼ(山形空港ビル内)
住所
山形県東根市大字羽入字柏原新林3008番(山形空港ビル内 1階・2階 売店)
電話番号
0237-47-2111
営業時間
13 さくらんぼ
地図を見る
銀山温泉観光センター 大正ろまん館
住所
山形県尾花沢市大字上柳渡戸字十分一364-3
電話番号
0237-53-6727
営業時間
無休 (8:30~17:30)
13 銀山温泉大正ろまん館
地図を見る
大石田駅舎店
住所
北村山郡大石田町駅前通り1番地2
電話番号
0237-36-1515
営業時間
無休 (7:00~19:30)
13 大石田駅
地図を見る
チェリーランドさがえ
住所
山形県寒河江市八鍬川原919-8
電話番号
0237-86-3111
営業時間
9:00~18:00
13 チェリーランド
地図を見る

Attractions of The Tabisake GinzanOnsen

Ing gaslights ing kutha spring panas sing duwe karep mangan lan lurung-lurung nggawe sing aran Taisho Romance. Nearby, ana stream ayu sing refreshes atimu, lan ing tiba godhong abang mencorong abang kaya wong sing kobong. Sampeyan bisa aran dhewe kaya yen wis diangkut liwat wektu ing alam dinamis.

Tokura Lake Tokura Lake iku sawijining tlaga gawéyan kang ngendi wilayah camping, Kursus golf, lan akeh fasilitas ruangan liyane enrich lan warga teka santai. Ana watara 200 Sakura wit sekitar danau lan padha menghibur pengunjung.

Nobesawaginkoudou Tilak saka Mt. Gin kang uga asal saka Ginzan Onsen. Ing jaman Edo, iku misuwur minangka tambang kanggo Keshogunan ing. Pengunjung bisa seneng njajahi gallery pertambangan lan misuwur ing kalangané wong-wong mau.

Puniki pangormatan Basho kanggé Seifu arsip sajarah Arsip sajarah iki wiwit dibangun taun Puniki pangormatan Basho kanggé Matsuo manggon ing omah Seifu Suzuki sak trip ing Oku ora Hosomichi. Ora mung bisa sinau sajarah Seifu lan Puniki pangormatan Basho kanggé, nanging uga ndeleng bangunan Remade ing zaman Edo.

A marga digawe ing pabrik sing nduweni riwayat liwat 200 taun. Mangga seneng karo kenangan Ginzan Onsen.