Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Хаги, Yamaguchi префектура, е исторически град. От края на шогуната на периода Мейджи, Крам училище Shokason изпуска много хора, които носеха бъдещето на Япония, и съществуват много други туристически курорти. Природата е богата и съставките са в изобилие. Моля се насладите на забележителностите на Хаги заедно с докосване на историята на Хаги.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Тя е Junmai Ginjo използване префектура самоцелно ориз "на сайта на спад."
Той е цветен и богат аромат и елегантен сладост са били за пиене на освежаваща напитка.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Хаги е известен с множеството туристически курорти, като например Хаги замъка, крепостния град, Shokason Крам училище, и Храм Shoin. Като се започне с Хаги крепостния град и Крам училище Shokason, има и много други световни наследства като Hagihansharo, Ebisu Gahana корабостроителница, и Ohitayama-tatara Iron Works. Хората могат да разберат японската история на Iron работи, корабостроителници, и въгледобивната промишленост, която растеше на японската икономика. Също така, не само за историята и културата, но и храната, използвайки съставките от японски океан, горещи минерални извори, както и много други места са на разположение.

Градът на замък Хаги е един от много известни крепостните градове. Все още има магазини и улици, които съществуват от периода Едо и е известен като могат да ходят на града, като погледнете в една стара карта. Градът е плосък и много исторически сгради са събрани на едно място, така че е лесно да се разхождат из града. Резиденцията на самурай и стените на мръсотия са останали характеристики от миналото, така че хората могат да се чувстват така, сякаш са транспортирани през времето.

Shokason Крам School Shokason Крам училище е известен туристически обект за Shoin Йошида е президентът. Shoin Йошида в взе много студенти без сегрегация, и е известен с образоването Hirobumi Ito и Шинсаку Takasugi. Shokason Крам училище има останали от онова време от ремонт, което предлага и се хвалеше с историята и славата на Shoin Йошида.

Shoin Shrine Храм Shoin е построена, за да обожестви Shoin Йошида. В храма, там е оставен от него на родителите си и своите близки съобщение. В района на храма, има много места, регистрирани като световното наследство като Крам училище, резиденцията му, и историческия музей, който много хора могат да изпитат живота му.>

Tabisake Хаги е направена от yamadanishiki, тип на ориз в префектура Ямагучи, водата от реката Абу, и от работници, квалифицирани в пивоварната на саке. Моля се насладите на напитки по време на пътуването си в Хаги.