Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi prefectuur, is een historische stad. Vanaf het einde van Shogunate aan de Meiji-periode, de Shokason Cram School ontslagen veel mensen die de toekomst van Japan droeg, en vele andere toeristische resorts bestaan. De natuur is rijk en de ingrediënten zijn er in overvloed. Gelieve te genieten van de attracties van Hagi, samen met de geschiedenis van Hagi raken.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Het is Junmai Ginjo behulp prefectuur eigen bestwil rijst "Site van de druppel."
Het is kleurrijk en rijk aroma en elegante zoetheid zijn het drinken van een verfrissend drankje.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi staat bekend om de vele toeristische plaatsen zoals de Hagi kasteel, het kasteel stad, Shokason Cram School, en de Shoin Shrine. Te beginnen met de Hagi kasteel stad en de Shokason Cram School, zijn er vele andere wereld erfgoed, zoals de Hagihansharo, Ebisu Gahana Shipyard en de Ohitayama-tatara Iron Works. Mensen kunnen weten de Japanse geschiedenis van Iron werkt, Scheepswerven, en de kolenindustrie, die de Japanse economie groeide. Ook, niet alleen de geschiedenis en de cultuur, maar ook het eten met de ingrediënten van de Japanse Zee, warmwaterbronnen, en vele andere attracties zijn beschikbaar.

De stad kasteel Hagi is een van de vele beroemde kasteel steden. Er zijn nog steeds winkels en straten die bestaan uit de Edo-periode en het is beroemd vanwege de mogelijkheid om de stad te lopen door te kijken naar een oude kaart. De stad is vlak en vele historische gebouwen worden verzameld op een plaats dus het is gemakkelijk om te wandelen rond de stad. De samoerai verblijf en het vuil muren zijn overige functies uit het verleden, zodat mensen kunnen het gevoel alsof ze door de tijd zijn vervoerd.

Shokason Cram School Shokason Cram School is een bekende toeristische plek voor Shoin Yoshida zijnde de president. Shoin Yoshida nam in veel studenten zonder segregatie, en is beroemd om het opleiden Hirobumi Ito en Shinsaku Takasugi. Shokason Cram School heeft zijn functies overgebleven uit die tijd door het herstellen en het prijzen van de geschiedenis en de glorie van Shoin Yoshida.

Shoin Shrine De Shoin heiligdom werd gebouwd om vergoddelijken Shoin Yoshida. In het heiligdom, is er een boodschap achtergelaten door hem aan zijn ouders en zijn dierbaren. Op het gebied van het heiligdom, zijn er vele plekken geregistreerd als 's werelds erfgoed, zoals de Cram School, zijn woonplaats, en het historisch museum waar veel mensen zijn leven kunnen ervaren.>

Tabisake Hagi is gemaakt van yamadanishiki, een soort van rijst in het Yamaguchi prefectuur, het water uit de rivier Abu, en door de werknemers bedreven in het brouwen van sake. Gelieve te genieten van de drank tijdens uw reis naar Hagi.