Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi prefektuurissa, on historiallinen kaupunki. Lopusta Shoguni Meiji kauden Shokason Cram School päästetään monia ihmisiä, jotka kantoivat tulevaisuuteen Japanissa ja monissa muissa matkailukohteissa olemassa. Luonto on rikas ja aineet ovat runsaat. Ole hyvä ja nauti nähtävyyksistä Hagi yhdessä koskettaa historiaa Hagi.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Se Junmai Ginjo käyttäen prefektuurissa tähteni riisi "Site of pudota."
Se on värikäs ja rikas aromi ja elegantti makeutta juonut virkistävän juoman.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi on tunnettu monista matkailukohteille kuten Hagi linna, linnan kaupungin, Shokason Cram School, ja Shoin alttari. Alkaen Hagi linnan kaupungin ja Shokason Cram School, on olemassa monia muita maailman perintöön kuten Hagihansharo, Ebisu Gahana telakka, ja Ohitayama-Tatara Iron Works. Ihmiset voivat tietää Japanin historian Iron toimii, Telakat, ja hiiliteollisuus joka kasvoi Japanin taloutta. Lisäksi ei vain historiaa ja kulttuuria, mutta myös ruoan käyttämällä ainesosat Japanin Ocean, kuumia lähteitä, ja monet muut nähtävyydet ovat käytettävissä.

Linna kaupunki Hagi on yksi monista kuuluisan linnakaupungeissa. On vielä kauppoja ja katuja, jotka ovat olemassa peräisin Edo-kaudella ja se on tunnettu pysty kävelemään kaupunkiin katsomalla vanhan kartan. Kaupunki on tasainen ja monia historiallisia rakennuksia kerätään yhteen paikkaan, joten se on helppo kävellä ympäri kaupunkia. Samurai oleskelua ja lika seinät jäljellä piirteitä menneisyydestä, jotta ihmiset voivat tuntea ikään kuin ne on kuljetettu läpi ajan.

Shokason Cram School Shokason Cram School on kuuluisa turisti paikka Shoin Yoshida on presidentti. Shoin Yoshida in kesti monet opiskelijat ilman erottelua, ja on tunnettu valistaa Hirobumi Ito ja Shinsaku Takasugi. Shokason Cram School on sen ominaisuudet jäljellä tuolloin korjaamalla ja ylistää historiaa ja kunniaa Shoin Yoshida.

Shoin Shrine Shoin alttari rakennettiin jumalallistaa Shoin Yoshida. Vuonna pyhäkkö on jättämän viestin hänet hänen vanhempansa ja hänen rakkaansa. Alueella pyhäkkö, on monia paikkoja rekisteröity maailmanperintöluetteloon kuten Cram School, hänen asuntoonsa, ja historiallinen museo, joka monet ihmiset voivat kokea hänen elinaikanaan.>

Tabisake Hagi on valmistettu yamadanishiki, riisityypin tehty Yamaguchi prefektuurissa, vesi Abu joki, ja työntekijöiden taitava oluen sakea. Ole hyvä nauttia juoman matkasi Hagi.