Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi prefecture, iku sawijining kutha sajarah. Saka mburi Tokugawa kanggo periode Meiji, ing Shokason Cram School kosong, bisa diperlokake akeh wong kang nglairake mangsa Jepang, lan akeh resorts wisata liya sing ana. Alam iku sugih lan úa KALUBÈRAN. Mangga seneng wisata Hagi bebarengan karo ndemek sajarah Hagi.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Punika Junmai Ginjo nggunakake Prefektur dhewe beras marga "Situs gulung."
Punika ambu warni lan sugih lan legi elegan wis ngombé ngombe sumilir.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
22萩 城跡ながお
地図を見る
浜料理がんがん
住所
山口県萩市椿東北前小畑4160-61
電話番号
0838-25-3452
営業時間
11:00~17:00
22萩 浜料理がんがん
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
22萩 松陰神社売店
地図を見る
うきしま工房
住所
山口県萩市土原609-1
電話番号
0838-22-0545
営業時間
9:30~18:30
22萩 うきしま工房
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
22 萩本陣
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
22 ともえ旅館
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi dikenal kanggo akeh resorts wisata kayata Hagi kraton, kutha, benteng, Shokason Cram School, lan makam Shoin. Miwiti karo kutha, benteng Hagi lan Shokason Cram School, ana akeh heritages donya kayata Hagihansharo, Ebisu Gahana Shipyard, lan Ohitayama-tatara Iron Works. Wong bisa ngerti sajarah Jepang Iron dianggo, Shipyards, lan industri batu bara kang ageng ekonomi Jepang. Uga, ora mung ing sajarah lan budaya, nanging uga ing pangan nggunakake úa saka Samudra Japanese, sumber air panas, lan akeh liyane attractions kasedhiya.

Kutha, benteng Hagi iku salah siji saka akeh kutha-kutha Bèntèng misuwur. Ana isih kopi lan lurung-lurung sing ana saka zaman Edo lan misuwur bisa lumaku kutha dening looking ing peta lawas. Kutha iki warata lan akeh bangunan sajarah sing padha ing sak panggonan supaya gampang kanggo lumaku watara kutha. The samurai panggonan lan tembok rereget sing isih fitur saka sasi, supaya wong bisa aran kaya wis diangkut liwat wektu.

Shokason Cram School Shokason Cram School minangka titik wisata misuwur Shoin Yoshida kang presiden. Shoin Yoshida ing njupuk akeh mahasiswa tanpa pisah, lan misuwur ingkang Hirobumi Ito lan Shinsaku Takasugi. Shokason Cram School wis fitur isih saka wektu iku ndandani lan memuji sajarah lan kamulyaning Shoin Yoshida.

Shoin Shrine The Shoin Kuil dibangun kanggo deify Shoin Yoshida. Ing kuil, ana pesen ngiwa dening wong tuwane lan gedhe-gedhe kang tresna. Ing area kuil, ana akeh panggonan kedhaftar minangka warisan donya kayata School Cram, panggonan, lan museum sajarah kang akeh wong bisa nemu umur.

Tabisake Hagi digawe saka yamadanishiki, jinis beras digawe ing Prefektur Yamaguchi, banyu saka kali Abu, lan trampil buruh ing Bir saka sake. Mangga seneng ngombe sak trip kanggo Hagi.