Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi Prefectura, este un oraș istoric. De la sfârșitul Shogunatului de perioada Meiji, The Cram School Shokason evacuate mulți oameni care au suportat viitorul Japonia și există multe alte stațiuni turistice. Natura este bogat, iar ingredientele sunt abundente. Vă rugăm să se bucure de atracțiile Hagi, împreună cu atingerea istoria Hagi.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Se Junmai Ginjo folosind prefectura propriul orez dragul "Site-ul de cădere."
Este aroma colorate și bogate și dulceața elegant au fost băut o băutură răcoritoare.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi este cunoscut pentru numeroase stațiuni turistice, cum ar fi Hagi castel, orașul castel, Shokason Cram School, iar Altar Shoin. Incepand cu orașul castel Hagi și Cram School Shokason, există multe alte moșteniri ale lumii, cum ar fi Hagihansharo, Ebisu șantierul naval Gahana, iar Ohitayama-Tatara Iron Works. Oamenii pot cunoaște istoria japoneză de fier de lucrări, șantiere navale, și industria cărbunelui care a crescut economia japoneză. De asemenea, nu numai istoria și cultura, dar, de asemenea, produsele alimentare, folosind ingredientele de pe Oceanul japonez, izvoare termale, și multe alte atracții sunt disponibile.

Orașul castel Hagi este una dintre cele mai multor orașe castel renumite. Există încă magazine și străzi care există din perioada Edo și este cunoscut pentru a fi capabil să meargă orașul de privirea de la o hartă veche. Orașul este plat și multe clădiri istorice sunt adunate la un loc, astfel încât este ușor să se plimbe în jurul orașului. Reședința samurai și pereții de murdărie rămân caracteristici din trecut, astfel încât oamenii se pot simți ca și cum acestea au transportat în timp.

Shokason Cram School Shokason Cram School este un loc turistic faimos pentru Shoin Yoshida a fi presedinte. Shoin Yoshida a luat în mulți studenți fără segregare, și este renumit pentru educarea Hirobumi Ito și Shinsaku Takasugi. Shokason Cram School are caracteristicile sale rămase din acel moment prin repararea și este lăudând istoria și gloria Shoin Yoshida.

Shoin Altar Altar Shoin a fost construit pentru a îndumnezei Shoin Yoshida. În altar, există un mesaj lăsat de acesta la părinții săi și cei dragi. În zona de altar, există multe locuri înregistrate ca patrimoniul mondial, cum ar fi Școala Cram, reședința, iar muzeul istoric pe care mulți oameni pot experimenta viata lui.>

Tabisake Hagi se face de la yamadanishiki, un tip de orez a făcut în prefectura Yamaguchi, apa din râu Abu, și de către lucrători calificați în fabricarea berii de dragul. Vă rugăm să se bucure de băutura în timpul călătoriei la Hagi.