Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi prefekturi, je zgodovinsko mesto. Od konca shogunate v obdobju Meiji je Shokason Cram šola odvajajo veliko ljudi, ki so nosila prihodnost Japonske, in še veliko drugih turističnih krajih obstajajo. Narava je bogata in sestavine so obilne. Prosimo, uživajte znamenitosti Hagi skupaj z dotikajo zgodovino Hagi.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:To je Junmai Ginjo uporabo prefekturi same riž "Site padca."
To je barvita in bogata aroma in elegantno sladkost so pili osvežilno pijačo.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi, ki je znana po številnih turističnih krajih, kot so Hagi grad, grajsko mesto, Shokason Cram šole, in Shoin svetišča. Začenši z grajsko mesto Hagi in Cram šole Shokason, obstaja še veliko drugih svetovne dediščine, kot so Hagihansharo, Ebisu Gahana ladjedelnice, in Ohitayama-TATARA Iron Works. Ljudje lahko vedeli, japonsko zgodovino Iron Works, Shipyards in premogovništvo, ki je zrasla na japonsko gospodarstvo. Poleg tega, ne samo zgodovino in kulturo, pa tudi hrana z uporabo sestavine iz japonskega oceanu, izviri tople vode, in še mnoge druge zanimivosti so na voljo.

Grad mesto Hagi je ena izmed mnogih znanih grajskih mest. Še vedno so trgovine in ulice, ki obstajajo iz obdobja Edo in je znan, da lahko hodi v mesto, ki ga je videti na starem zemljevidu. Mesto je ravno in veliko zgodovinskih stavb, so se zbrali na enem mestu, zato je enostaven za sprehod po mestu. Samuraji prebivališče in umazanija stene so preostale značilnosti iz preteklosti, tako da lahko ljudje počutijo, kot da so se prevažajo skozi čas.

Shokason Cram šola Shokason Cram School je znano turistično mesto za Shoin Yoshida pa predsednik. Shoin Yoshida v je veliko študentov brez ločevanja, in je znana po vzgoji Hirobumi Ito in Shinsaku Takasugi. Shokason Cram šola ima svoje značilnosti, preostale iz tistega časa, ki ga popravila in se hvali zgodovino in slavo Shoin Yoshida.

Shoin Shrine Shoin Svetišče je bila zgrajena za Obožavati Shoin Yoshida. V svetišču, da je sporočilo, ki ga prepustiti njegovim staršem in njegovim najbližjim. Na področju svetišča, obstaja veliko vložki registrirane kot svetovne dediščine, kot je Cram šole, njegovo prebivališče, in zgodovinski muzej, ki veliko ljudi lahko doživite njegovo življenjsko dobo.>

Tabisake Hagi, ki je narejen iz yamadanishiki, vrsta riža je v Yamaguchi prefekturi, voda iz reke Abu, in delavci, ki znajo piva v dobro. Prosimo, uživajte pijačo med potovanjem v Hagi.