Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi Prefecture, är en historisk stad. Från slutet av shogunatet till Meiji perioden Shokason Cram School släpps många människor som bar framtid Japan, och många andra turistorter finns. Naturen är rik och ingredienserna är riklig. Vänligen njuta av attraktionerna Hagi tillsammans med röra historia Hagi.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Det är Junmai Ginjo använder prefektur egen skull ris "Site of drop".
Det är färgstarka och rika arom och elegant sötma har druckit en uppfriskande drink.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi är känd för många turistorter såsom Hagi slott, slottet staden, Shokason Cram School, och Shoin helgedomen. Med början i Hagi slottet staden och Shokason Cram School, det finns många andra världsarv såsom Hagihansharo, Ebisu Gahana varvet, och Ohitayama-Tatara Iron Works. Människor kan känna den japanska historien om Iron Works, skeppsvarv, och kolindustrin som växte den japanska ekonomin. Dessutom, inte bara historia och kultur, men också maten med hjälp av ingredienser från japanska havet, varma källor, och många andra attraktioner finns.

Slottet staden Hagi är en av de många kända slott städer. Det finns fortfarande affärer och gator som finns från Edo-perioden och det är känt för att kunna gå i staden genom att titta på en gammal karta. Staden är platt och många historiska byggnader samlas på ett ställe så det är lätt att gå runt i staden. Samurajen bostad och smuts väggarna återstående funktioner från det förflutna, så att folk kan känna sig som om de har transporterats genom tiden.

Shokason Cram School Shokason Cram School är en känd turistort för Shoin Yoshida vara president. Shoin Yoshida tog många studenter utan segregation, och är känd för att utbilda Hirobumi Ito och Shinsaku Takasugi. Shokason Cram School har sina egenskaper som återstår från den tiden genom att reparera och prisade historia och ära Shoin Yoshida.

Shoin Shrine Den Shoin Shrine byggdes för att avguda Shoin Yoshida. I helgedomen, det finns ett meddelande lämnas av honom till hans föräldrar och hans nära och kära. När det gäller helgedomen, det finns många platser som är registrerade som världsarv såsom Cram School, sin bostad, och den historiska museum som många människor kan uppleva sin livstid.

Tabisake Hagi är tillverkad av yamadanishiki, en typ av ris som gjorts i Yamaguchi Prefecture, vattnet från Abu floden, och av fackmän inom bryggning av skull. Vänligen njuta av dryck under resan till Hagi.