Language

Tabi-Sake Hakata

旅酒「博多」
Hakata -Fukuoka-

Hakata er en af de største byer i Kyushu, der har været blomstrende fra fortiden. Det er en by, der har været påvirker Japans historie, da det har et stærkt forhold til hovedøen og er velstående for handel. Denne by, der har mange attraktioner er populær blandt besøgende fra både i og uden for Japan.

醸造元 :Fukuoka Prefecture in 1673 founded Oga Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%

コメント:Det har en funktion i blid duft, og smag, som ris oprindeligt har. Det er effektivt til at fremme deliciousness af et fad.

Discovery

to be prepared

九州恵みの玉手箱 博多店
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
092-432-1626
営業時間
AM7:00〜PM8:00
地図を見る
IWATAYA  岩田屋 本館
住所
福岡市中央区天神2-5-35
電話番号
092-726-3787
営業時間
10:00~20:00
地図を見る
おみやげ本舗博多
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
営業時間
7:00~22:30
地図を見る
岩田屋 エアポートショップ 2ビル店
住所
福岡市博多区大字下臼井767-1 福岡空港第二ターミナル
電話番号
092-611-4188
営業時間
6:30~21:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hakata

Uden selv at nævne, er Hakata kendt for den største downtown i Kyushu, og er berømt for fødevarer af høj kvalitet. Festival flyder på Naksu og Tenshin, saltet torskerogn, ramen, dumplings, og hot pot gryderet lavet med indmad er berømte. Også Historiske monumenter som Kushida Helligdom og Dazaifu er højdepunkterne i Hakata.

Dazaifu Kendt som gud undersøgelsen, årligt 7 millioner mennesker besøger Dazaifutenmangu. Hos Dazaifu byen, ikke kun Dazaifutenmangu er berømt, men også Komyozenji, en berømt Koke-helligdom, Mizukiato, og Kazeonji er berømte touring seværdigheder.

Yanagawa Går ned ad Yana-floden, som løber ned gennem byen er pronomen af Yana-floden. Folk kan nyde en afslappende tid ved at se bybilledet og arten og blomster af årstiderne.

Nakasu Når man hører Hakata, kan han eller hun forestiller festivalen flåd i Nakasu. Nakasu er en af de tre største downtowns; der er mange typer af butikker fra velsmagende restauranter Moody restauranter. Bare tage et kig på dem kan gøre en føler energien.>

TABISAKE Hakata er en håndlavet skyld foretaget på ældste skyld bryggeri i Fukuoka præfekturet med den lokale skyld ris. Venligst nyde din drink med de store minder fra touring syne Hakata.