Language

Tabi-Sake Hakata

旅酒「博多」
Hakata -Fukuoka-

Hakata iku salah siji kutha paling gedhé ing Kyushu sing wis nunjang saka sasi. Iku kutha sing wis nggowo pengaruh Sajarah Jepang wiwit iku nduweni hubungan sing kuwat karo pulo utama lan makmur kanggo dagang. Kutha iki kang wis akeh wisata misuwur ing kalangané pengunjung saka loro nang njaba lan Jepang.

醸造元 :Fukuoka Prefecture in 1673 founded Oga Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%

コメント:Wis fitur saka lanang wangi, lan rasa kang beras Originally wis. Punika efektif kanggo mromosiaken deliciousness saka sajian.

Discovery

to be prepared

九州恵みの玉手箱 博多店
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
092-432-1626
営業時間
AM7:00〜PM8:00
17博多 九州恵みの玉手箱
地図を見る
IWATAYA  岩田屋 本館
住所
福岡市中央区天神2-5-35
電話番号
092-726-3787
営業時間
10:00~20:00
17 岩田屋
地図を見る
おみやげ本舗博多
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
営業時間
7:00~22:30
17_%e3%81%8a%e3%81%bf%e3%82%84%e3%81%92%e6%9c%ac%e8%88%97%e5%8d%9a%e5%a4%9a
地図を見る
岩田屋 エアポートショップ 2ビル店
住所
福岡市博多区大字下臼井767-1 福岡空港第二ターミナル
電話番号
092-611-4188
営業時間
6:30~21:00
17_%e7%a6%8f%e5%b2%a1%e7%a9%ba%e6%b8%af
地図を見る
友添本店
住所
福岡市中央区春吉2-11-18
電話番号
092-761-6027
営業時間
(平日)10:00~21:00 (日祭日)11:00~18:00 不定休
17-博多 友添本店
地図を見る
博多銘品蔵 博多口店
住所
福岡県博多市博多区博多駅中央街 1-1
電話番号
092-477-9971
営業時間
年中無休 7:00〜23:00
17博多銘品蔵
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hakata

Tanpa malah nyebutke, Hakata dikenal kanggo downtown paling gedhé ing Kyushu, lan misuwur kanggo kualitas pangan. Festival floats ing Naksu lan Tenshin, salted iwak kod Roe, ramen, dumplings, lan godhok banyu panas digawe karo jeroan sing misuwur. Uga, monumen Pangkasaysayan kayata Kushida Shrine lan Dazaifu highlights saka Hakata.

Dazaifu Dikenal minangka dewa sinau, tahunan 7 yuta wong ngunjungi Dazaifutenmangu. Ing kutha Dazaifu, ora mung Dazaifutenmangu misuwur, nanging uga Komyozenji, a koke-kuil misuwur, Mizukiato, lan Kazeonji sing pandelengan touring misuwur.

Yanagawa Arep mudhun Yana-kali kang nganggo mudhun liwat kutha punika gantos saka Yana-kali. Wong bisa seneng wektu sayah dening ningali townscape lan alam lan kembang saka mangsa.

Nakasu Nalika salah siji krungu Hakata, utawa dheweke bisa mbayangno pelampung Festival ing Nakasu. Nakasu iku salah siji saka telu downtowns paling gedhé; ana akeh jinis kopi saka restoran sedhep restoran Sumelang. Mung njupuk dipikir ing wong-wong mau bisa nggawe siji aran energi.

TABISAKE Hakata iki marga gawenan tangan digawe ing marga pabrik paling tuwa ing Prefektur Fukuoka karo beras marga lokal. Mangga seneng ngombe karo pengeling-eling gedhe saka tindak-tindak ngarsane Hakata.