Language

Tabi-Sake Hakata

旅酒「博多」
Hakata -Fukuoka-

Hakata je eden izmed največjih mest v Kyushu, ki je bil uspeva iz preteklosti. To je mesto, ki je bil, ki vplivajo na zgodovino na Japonskem, saj ima močan odnos z glavnega otoka in je uspešna za trgovanje. To mesto, ki ima mnogo znamenitosti je priljubljena med obiskovalci od znotraj in zunaj Japonske.

醸造元 :Fukuoka Prefecture in 1673 founded Oga Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%

コメント:To je značilnost nežnega vonja in okusa, ki ima riž prvotno. To je učinkovit za spodbujanje deliciousness za jed.

Discovery

to be prepared

九州恵みの玉手箱 博多店
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
092-432-1626
営業時間
AM7:00〜PM8:00
地図を見る
IWATAYA  岩田屋 本館
住所
福岡市中央区天神2-5-35
電話番号
092-726-3787
営業時間
10:00~20:00
地図を見る
おみやげ本舗博多
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
営業時間
7:00~22:30
地図を見る
岩田屋 エアポートショップ 2ビル店
住所
福岡市博多区大字下臼井767-1 福岡空港第二ターミナル
電話番号
092-611-4188
営業時間
6:30~21:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hakata

Celo brez omembe, je Hakata znan po največjem centru v Kyushu, in je znana po visoko kakovostni hrani. Festival plava na Naksu in Tenshin, soljene ikre polenovke, ramen, štruklje in vroče lonec enolončnica z klavničnih so znani. Tudi, zgodovinskih spomenikov, kot so Kushida svetišča in Dazaifu so vrhuncev Hakata.

Dazaifu Znan kot boga študija, letno 7 milijonov ljudi obišče Dazaifutenmangu. Na mestu Dazaifu, ne samo Dazaifutenmangu je znan, ampak tudi Komyozenji, slavni Koke-svetišče, Mizukiato in Kazeonji so znani touring znamenitosti.

Yanagawa Going navzdol Yana-reka, ki teče navzdol skozi mesto se zaimek od Yana-reke. Ljudje lahko uživajo časa sproščujoče ga vidim mestnih predelov in naravo in cvetje sezonah.

Nakasu Ko človek sliši Hakata, lahko on ali ona predstavljate festivalske plava na Nakasu. Nakasu je ena od treh največjih downtowns; obstaja veliko vrst trgovin iz okusnih restavracij Moody restavracij. Samo ob pogled na njih lahko eden čutite energijo.>

TABISAKE Hakata je ročno izdelan sake je na najstarejšem Zaradi pivovarni v Fukuoka prefekturi z lokalno sake riža. Prosimo, uživajte pijačo z veliko spominov touring vida Hakata.