Language

Tabi-Sake Hakata

旅酒「博多」
Hakata -Fukuoka-

Hakata är en av de största städerna i Kyushu som har blomstrande från det förflutna. Det är en stad som har drabbat Japan historia eftersom den har en stark relation med huvudön och är välmående för handel. Denna stad som har många attraktioner är populärt bland besökare från både inom och utanför Japan.

醸造元 :Fukuoka Prefecture in 1673 founded Oga Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%

コメント:Den har en funktion av mild doft och smak som ris ursprungligen har. Det är effektivt för att främja deliciousness av en maträtt.

Discovery

to be prepared

IWATAYA  岩田屋 本館
住所
福岡市中央区天神2-5-35
電話番号
092-726-3787
営業時間
10:00~20:00
地図を見る
おみやげ本舗博多
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
営業時間
7:00~22:30
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hakata

Utan att ens nämna, är Hakata känd för den största centrum i Kyushu, och är känd för livsmedel av hög kvalitet. Festival flyter på Naksu och Tenshin, saltad torsk roe, Ramen, dumplings, och stek gryta med slaktbiprodukter är kända. Dessutom, historiska monument såsom Kushidas helgongrav och Dazaifu är höjdpunkterna i Hakata.

Dazaifu Känd som gud studien årligen 7 miljoner människor besöker Dazaifutenmangu. På Dazaifu stad är inte bara Dazaifutenmangu berömd, men också Komyozenji, en berömd koke-helgedom, Mizukiato och Kazeonji är berömda touring sevärdheter.

Yanagawa Gå ned Yana-floden som rinner ner genom staden är pronomen av Yana-floden. Människor kan njuta av en avkopplande tid genom att se stadsbilden och natur och blommor av årstiderna.

Nakasu När man hör Hakata, kan han eller hon föreställa festival flyter i Nakasu. Nakasu är en av de tre största innerstäderna; Det finns många typer av butiker från läckra restauranger Moody restauranger. Bara ta en titt på dem kan göra en känna energin.

TABISAKE Hakata är en handgjord skull gjordes vid äldsta skull bryggeriet i Fukuoka prefektur med den lokala skull ris. Vänligen njuta av din drink med stora minnen av turnerande syn Hakata.