Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama е планина, разположен в северната част на префектура Гифу. Много от природата все още е останало в големи площи и Shirokawagou, което цялата общност е в света префектура, е известен туристически място, където хората от целия свят посещението.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Това заради което има свеж вкус е добавен в ликьор каша. Ето защо, аромат на ориз се разпространява в устата си, и след като вкус е освежаващо и светлина. Можете да се насладите на спокойствие, и с много видове ястие.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama все още остава черта си като замък-град. Хората могат да се чувстват историята на старите фестивали време и пейзаж. Също така, не само на градския пейзаж, но и характера, горещи извори и сгради привличат много хора от вътре и извън Япония.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou е пещера, разположен в най-високата кота в Япония и това е една пещера, където хората могат да се насладят на своеобразна атмосфера. Общата дължина е около 800м, което не е толкова дълго, но това е място, където хората могат да се чувстват тайната на природата.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori е скрит мощност място, където статуите на седемте божества на късмета е известен. Какво е невероятно около статуите е, че те са огромни и са построени и издълбани от едно голямо дърво. Хората могат да усетят силата на статуята, която е изградена от няколко хиляди години-старо дърво.

Takayamajinya Takayamajinya е оставил в Япония само лагера. Много туристи посещават пазара на сутринта, което се провежда в предната част на лагера.