Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama er et bjerg beliggende i den nordlige del af Gifu Prefecture. En masse af naturen er stadig tilbage i store områder, og Shirokawagou, som alle i samfundet er verdens præfekturet, er et berømt touring stedet, hvor folk fra hele verden rundt besøg.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Denne skyld som har sprød smag blev tilføjet til spiritus mask. Derfor ris smag breder sig i munden, og efter smagen er forfriskende og lys. Du kan nyde på lethed, og med mange slags fad.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama stadig sin funktion som slottet-byen. Folk kan føle historien om gamle tid festivaler og bybilledet. Også, ikke kun bybilledet, men også naturen, varme kilder, og bygninger tiltrækker mange mennesker fra inde og uden for Japan.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou er en hule placeret på det højeste elevation i Japan, og det er en hule, hvor folk kan nyde den finurlige atmosfære. Den samlede længde er ca 800m, som ikke er så lang, men det er et sted, hvor folk kan føle mysteriet af naturen.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori er en skjult magt sted, hvor statuer af de syv guder af lykke er berømt for. Hvad er forbløffende om statuerne er, at de er enorme og er bygget og udskåret fra et stort træ. Folk kan mærke kraften fra statuen, der er bygget af et par tusinde år gammelt træ.

Takayamajinya Takayamajinya er den eneste encampment tilbage i Japan. Mange turister besøger morgen marked, som holdes foran lejren.