Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama on vuori sijaitsee Pohjois osassa Gifu prefektuurin.Paljon luontoa on edelleen jäljellä laajoilla alueilla, ja Shirokawagou, jossa kaikki yhteisö on maailman prefektuuri, on kuuluisa farmari paikka, jossa ihmiset kaikkialta ympäri maailmaa vierailun.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Tämän vuoksi joka on raikas maku lisättiin viinaa mash. Siksi riisi maku leviää suussa, ja jälkimaku on raikas ja kevyt. Voit nauttia kotonaan, ja monenlaisia lautasen.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
18白川郷 道の駅白川郷②
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
18白川郷 今藤商店②
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama edelleen sen piirre linna-kaupungin. Ihmiset voivat tuntea historiaa vanhan ajan festivaaleja ja kaupunkikuva. Myös, ei vain kaupunkikuvaan vaan myös luonto, kuumia lähteitä, ja rakennukset houkuttelevat monia ihmisiä sisältä ja Japanin ulkopuolella.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou on luola sijaitsee korkein Japanissa ja se on luola, jossa ihmiset voivat nauttia hassu tunnelma.Kokonaispituus on noin 800m, joka ei ole kovin pitkä, mutta se on paikka, jossa ihmiset voivat tuntea mysteeri luonnon.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori on piilotettu valta paikalla, jossa patsaat seitsemän jumalat onni on kuuluisa. Mikä on hämmästyttävää noin patsaat on, että ne ovat valtavat ja ne on rakennettu ja veistetty yhdestä suuri puu. Ihmiset voivat tuntea vallan patsas, joka on rakennettu muutama tuhat vuotta vanha puu.

Takayamajinya Takayamajinya on ainoa leiri jäljellä Japanissa. Monet turisti vierailla aamulla markkinoilla joka järjestetään eteen leiriin.