Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama is located ing bagéyan lor Gifu wilayah. A akèh alam isih isih gedhe ing wilayah, lan Shirokawagou, kang kabeh masyarakat iku wilayah ing donya, iki titik touring misuwur ngendi wong saka kabeh Babak riko donya.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Iki marga kang rasa asri iki ditambahaké kanggo omben-omben remukan. Mulane, ing roso beras nyebar ing tutuk, lan sawise rasa punika sumilir lan cahya. Sampeyan bisa seneng ing ease, lan karo akeh jinis panganan.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
18白川郷 道の駅白川郷②
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
18白川郷 今藤商店②
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama isih tetep fitur minangka kastil-kutha. Wong bisa aran sajarah pameran wektu lawas lan townscape. Uga, ora mung townscape nanging uga alam, sumber panas, lan bangunan narik kawigaten akeh wong saka njero lan njaba Jepang.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou is located ing elevasi paling dhuwur ing Jepang lan iku guwa ngendi wong bisa seneng atmosfer whimsical. Total dawanipun kirang langkung inggih 800m kang ora sing dawa, nanging iku titik ngendi wong bisa aran misteri alam.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori daya titik didhelikake ngendi patung saka pitu jaran saka rejeki apik misuwur. Apa iku apik tenan bab patung iku padha sing gedhe tenan lan sing dibangun lan ngukir saka salah sawijine wit gedhe. Wong bisa aran daya saka patung sing dibangun saka wit sawetara ewu taun-lawas.

Takayamajinya Takayamajinya mung campingplek kiwa ing japan. Akeh wisata ngunjungi pasar esuk kang dianakaké ing ngarepe campingplek ing.