Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama adalah gunung yang terletak di bahagian utara wilayah Gifu. Banyak semula jadi yang masih tinggal dalam kawasan yang besar, dan Shirokawagou, yang semua masyarakat adalah wilayah di dunia, adalah tempat tur terkenal di mana orang-orang dari pusingan lawatan dunia.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:demi ini yang mempunyai rasa segar ditambah kepada minuman keras mash. Oleh itu, rasa nasi merebak di dalam mulut anda, dan selepas rasa menyegarkan dan cahaya. Anda boleh menikmati selesa, dan dengan pelbagai jenis hidangan.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama masih kekal ciri sebagai istana-bandar. Orang ramai boleh merasai sejarah perayaan semenjak dahulu dan seni bandar. Juga, bukan sahaja seni bandar tetapi juga sifat, mata air panas dan bangunan menarik ramai orang dari dalam dan di luar Jepun.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou sebuah gua yang terletak di ketinggian yang paling tinggi di Jepun dan ia adalah sebuah gua di mana orang ramai boleh menikmati suasana yang aneh. Panjang keseluruhan adalah kira-kira 800 meter yang tidak begitu lama, tetapi ia adalah tempat di mana orang ramai boleh berasa misteri alam semula jadi.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori adalah tempat kuasa tersembunyi di mana patung-patung daripada tujuh dewa keberuntungan yang terkenal. Apa yang menakjubkan tentang patung-patung adalah bahawa mereka adalah sangat besar dan dibina dan diukir dari satu pokok besar. Orang ramai boleh merasakan kuasa dari patung yang dibina dari beberapa pokok yang berusia setahun ribu.

Takayamajinya Takayamajinya adalah satu-satunya perkhemahan tinggal di Jepun. Banyak pelancong melawat pasar pagi yang diadakan di hadapan perkhemahan.