Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama is een berg gelegen in het noordelijke deel van Gifu. Een groot deel van de natuur is nog in grote gebieden, en Shirokawagou, die alle de gemeenschap is de prefectuur van de wereld, is een beroemde touring plek waar mensen uit de hele wereld bezoeken.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Deze sake die scherpe smaak heeft is om sterke drank te mash toegevoegd. Daarom is de rijst smaak verspreidt in je mond, en na de smaak is fris en licht. U kunt genieten op hun gemak, en met vele soorten gerecht.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama blijft nog steeds zijn functie als het kasteel-stad. Mensen kunnen de geschiedenis van de oude tijd festivals en stadsbeeld voelen. Ook, niet alleen het stadsbeeld, maar ook de aard, warmwaterbronnen, en gebouwen aan te trekken veel mensen van binnen en buiten Japan.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou is een grot gelegen op het hoogste punt in Japan en het is een grot waar mensen kunnen genieten van de grillige sfeer. De totale lengte is ongeveer 800 meter die niet zo lang, maar het is een plek waar mensen het mysterie van de natuur kunnen voelen.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori is een verborgen kracht plek waar de beelden van de zeven goden van geluk is beroemd om. Wat is het verbazingwekkende over de beelden is dat ze zijn enorm en worden gebouwd en gesneden uit een grote boom. Mensen kunnen de kracht van het beeld dat is opgebouwd uit een paar duizend jaar oude boom voelen.

Takayamajinya Takayamajinya is het enige kamp verlaten in japan. Veel toeristen bezoeken de ochtend markt, die wordt gehouden in de voorkant van het kamp.