Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama este un munte situat în partea de nord a prefecturii Gifu. O mulțime de natură este încă rămas în zone întinse, și Shirokawagou, care tot comunitatea este prefectura din lume, este un loc turistic celebru în cazul în care oameni din toate rotunji vizita mondial.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Acest sake, care are un gust proaspăt a fost adăugat la must lichior. Prin urmare, aroma de orez se răspândește în gură, și după gust este revigorant si lumina. Vă puteți bucura de la ușurința, și cu multe tipuri de vase.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama rămâne încă caracteristica sa de castelul-oraș. Oamenii se pot simți istoria de festivaluri de timp vechi și peisajului urban. De asemenea, nu numai peisajului urban, ci și natura, izvoare termale, și clădirile atrage mulți oameni din interiorul și din afara Japoniei.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou este o pestera situat la cea mai mare altitudine din Japonia și este o peșteră, unde oamenii se pot bucura de atmosfera capricios. Lungimea totală este de aproximativ 800 m, care nu este atât de mult, dar este un loc unde oamenii se pot simți misterul naturii.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori este un loc de putere ascunsă în care statuile celor șapte zeități ale norocului este renumit pentru. Ceea ce este uimitor despre statui este că acestea sunt enorme și sunt construite și sculptate de la un copac mare. Oamenii se pot simți puterea de statuia care este construit dintr-un copac câteva mii de ani.

Takayamajinya Takayamajinya este singura tabără rămas în Japonia. Mulți turistic vizita piața de dimineață, care este ținut în fața taberei.