Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama är ett berg som ligger i den norra delen av Gifu prefektur. En hel del av naturen är fortfarande kvar i stora områden, och Shirokawagou, som alla i samhället är världens prefektur, är en berömd touring plats där människor från hela runt om i världen besöket.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Detta skull som har skarp smak sattes till sprit mäsk. Därför sprider riset smak i munnen, och eftersmak är uppfriskande och ljus. Du kan njuta av lugn och med många typer av skålen.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
18白川郷 道の駅白川郷②
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
18白川郷 今藤商店②
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama fortfarande kvar sin funktion som slottet-town. Människor kan känna historien om gamla tid festivaler och stadsbilden. Också, inte bara stadsbilden, men också naturen, varma källor och byggnader lockar många människor från insidan och utanför Japan.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou är en grotta som ligger på den högsta höjden i Japan och det är en grotta där man kan njuta av den nyckfulla atmosfären. Den totala längden är ca 800m, som är inte så länge, men det är en plats där människor kan känna mysteriet av naturen.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori är en dold makt plats där statyer av de sju gudar av bra förmögenhet är känd för. Vad är fantastiskt om statyerna är att de är enorma och byggs och huggen från ett stort träd. Människor kan känna kraften från statyn som är byggd från några tusen år gamla träd.

Takayamajinya Takayamajinya är den enda lägret kvar i Japan. Många turister besöker morgonen marknaden som hålls framför lägret.