Language

Tabi-Sake Hikone

旅酒「彦根」
Hikone -Shiga-

Има много исторически наследства като замъка Hikone и много атмосфера. Хората могат да посетят най-голямото езеро в Япония, Бива Lake, да изследват, разбира се, замъка Hikone, и да посетите светилища и храмове от периода Едо да обиколя романтична история.

醸造元 :Shiga Prefecture in 1820 founded Kita Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai sake
度数  :16%

コメント:Елегантен сладост. Soft вкус.

Discovery

to be prepared

彦根キャッスル リゾート&スパ 彦根みやげ本陣  
住所
滋賀県彦根市佐和町1-8
電話番号
0749-21-3073
営業時間
地図を見る
酒売処林屋
住所
滋賀県彦根市本町1丁目7-37
電話番号
0749-22-2737
営業時間
9:30〜19:30(定休日 火曜日)
地図を見る
彦根ビューホテル
住所
滋賀県彦根市松原町網代口1435-91
電話番号
0570-047-800
営業時間
8:00~22:00(定休日無し)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hikone

Hikone стана известен от локализиран талисман Hikonyan. Атракциите на Hikone са красивата градския пейзаж, задържан от Castletown, на Genkyuen който е бивш даймио пребиваване, и разбира се, замъка Hikone.

Hikone Castle Регистриран като националната съкровище, на Castle Кулата на Hikone Castle все още остава, което предлага от миналото. Сградата, разбира се, е красива, но през пролетта, над 1000 вишнев цвят цъфтят и красотата на Hikone Castle се откроява още повече.

Umoreginoya Umoreginoya е известен къща, където Naosuke II прекарал младостта си. Дисциплината тук развита способността му и по-късно го накара да се превърне в главен майстор.

Бившият Uoyacho Както Castletown на Hikone Castle, бивш Uoyacho все още остава красива градския пейзаж. Uoyacho е обявен като него, тъй като има много магазини, риба, и все още има къщи с кладенци и много от тях са регистрирани като определените културни свойства.>

A възвишеното заради направени от традиционната заради пивоварна с история от 200 години. Моля се насладите със спомените на вашето пътуване.