Language

Tabi-Sake Hikone

旅酒「彦根」
Hikone -Shiga-

Ana akeh heritages sajarah kayata Castle Hikone lan akèh saka atmosfer. Wong bisa visit lake paling gedhé ing Jepang, Biwa Lake, njelajah, mesthi, ing Castle Hikone, lan ngunjungi kuil lan candhi saka periode Edo ngubengi sajarah romantis.

醸造元 :Shiga Prefecture in 1820 founded Kita Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai sake
度数  :16%

コメント:Elegant legi. Soft rasa.

Discovery

to be prepared

彦根キャッスル リゾート&スパ 
住所
滋賀県彦根市佐和町1-8
電話番号
0749-21-3073
営業時間
9-%e5%bd%a6%e6%a0%b9%e3%82%ad%e3%83%a3%e3%83%83%e3%82%b9%e3%83%ab%e3%83%9b%e3%83%86%e3%83%ab
地図を見る
酒売処林屋
住所
滋賀県彦根市本町1丁目7-37
電話番号
0749-22-2737
営業時間
9:30〜19:30(定休日 火曜日)
9 彦根 林屋②
地図を見る
彦根ビューホテル
住所
滋賀県彦根市松原町網代口1435-91
電話番号
0570-047-800
営業時間
8:00~22:00(定休日無し)
9 彦根ビューホテル 宇佐美①
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hikone

Hikone dadi misuwur saka simbul lokal Hikonyan. Wisata saka Hikone sing townscape ayu disimpen saka Castletown, ing Genkyuen kang mantan panggonan daimyo, lan mesthi, Castle Hikone.

Hikone Castle Kadhaftar minangka harta nasional, Castle Bowling Hikone Castle isih tetep sawijining fitur saka sasi. Bangunan, mesthi, iku ayu nanging ing spring, 1000 Sakura Bloom lan kaendahan Hikone Castle stands metu malah liyane.

Umoreginoya Umoreginoya is misuwur ngendi Naosuke II ngginakaken para muda. Disiplin kene dikembangaké kemampuan lan mengko digawe wong dadi pangareping master.

mantan Uoyacho Minangka Castletown saka Hikone Castle, mantan Uoyacho isih townscape ayu. Uoyacho dijenengi iku wiwit ana akeh toko iwak, lan isih ana omah karo Wells lan akeh wong sing kadhaftar minangka kekayaan budaya ditetepake.

A marga luhur digawe saka pabrik marga tradisional karo sajarah 200 taun. Mangga seneng karo pengeling-eling saka trip.