Language

Tabi-Sake Hikone

旅酒「彦根」
Hikone -Shiga-

Er zijn vele historische erfgoed, zoals de Hikone Castle en veel sfeer. Mensen kunnen het grootste meer in Japan, Biwa Lake bezoeken, ontdekken, natuurlijk, de Hikone Castle en bezoek heiligdommen en tempels uit de Edo-periode te reizen rond de romantische geschiedenis.

醸造元 :Shiga Prefecture in 1820 founded Kita Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai sake
度数  :16%

コメント:Elegant zoetheid. Zachte smaak.

Discovery

to be prepared

彦根キャッスル リゾート&スパ 彦根みやげ本陣  
住所
滋賀県彦根市佐和町1-8
電話番号
0749-21-3073
営業時間
地図を見る
酒売処林屋
住所
滋賀県彦根市本町1丁目7-37
電話番号
0749-22-2737
営業時間
9:30〜19:30(定休日 火曜日)
地図を見る
彦根ビューホテル
住所
滋賀県彦根市松原町網代口1435-91
電話番号
0570-047-800
営業時間
8:00~22:00(定休日無し)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hikone

Hikone werd beroemd van de gelokaliseerde mascotte Hikonyan. De attracties van Hikone zijn de prachtige stadsbeeld bewaard van de Castletown, de Genkyuen dat is een voormalige daimyo woonplaats, en natuurlijk, de Hikone Castle.

Hikone Castle Geregistreerd als het nationale schat, het Kasteel Toren van Hikone Castle blijft nog steeds de kenmerken van het verleden. Het gebouw, is natuurlijk mooi, maar in de lente, meer dan 1000 kersenbloesems bloeien en de schoonheid van Hikone Castle opvalt zelfs meer.

Umoreginoya Umoreginoya is een beroemde huis waar Naosuke II bracht zijn jeugd. De discipline hier ontwikkeld zijn vermogen en later maakte hem uitgegroeid tot de belangrijkste meester.

voormalig Uoyacho Als Castletown van Hikone Castle, voormalig Uoyacho nog steeds de prachtige stadsbeeld. Uoyacho werd genoemd als het omdat er veel vis winkels, en nog steeds zijn er huizen met putten en velen van hen zijn geregistreerd als de aangewezen culturele eigenschappen.>

Een verheven sake gemaakt van een traditionele sakebrouwerij met een geschiedenis van 200 jaar. Kunt u genieten van de herinneringen van uw reis.