Language

Tabi-Sake Hikone

旅酒「彦根」
Hikone -Shiga-

Det finns många historiska arv såsom Hikones slott och mycket atmosfär. Människor kan besöka den största sjön i Japan, Biwa Lake, utforska, naturligtvis, Hikone Castle, och besöker helgedomar och tempel från Edo-perioden att resa runt den romantiska historia.

醸造元 :Shiga Prefecture in 1820 founded Kita Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai sake
度数  :16%

コメント:Elegant sötma. Mjuk smak.

Discovery

to be prepared

彦根キャッスル リゾート&スパ 彦根みやげ本陣  
住所
滋賀県彦根市佐和町1-8
電話番号
0749-21-3073
営業時間
地図を見る
酒売処林屋
住所
滋賀県彦根市本町1丁目7-37
電話番号
0749-22-2737
営業時間
9:30〜19:30(定休日 火曜日)
地図を見る
彦根ビューホテル
住所
滋賀県彦根市松原町網代口1435-91
電話番号
0570-047-800
営業時間
8:00~22:00(定休日無し)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hikone

Hikone blev känd från lokala maskot Hikonyan. Attraktionerna i Hikone är den vackra stadsbilden behålls från Castle, den Genkyuen som är en före detta daimyo bostad, och naturligtvis Hikones slott.

Hikone Castle Registrerats som nationell skatt, fortfarande slottet Tower of Hikone Castle dess funktioner från det förflutna. Byggnaden, naturligtvis, är vacker men på våren, över 1000 körsbär blommar blommar och skönheten i Hikone Castle sticker ut ännu mer.

Umoreginoya Umoreginoya är en berömd hus där Naosuke II tillbringade sin ungdom. Disciplinen här utvecklat sin förmåga och senare gjorde honom att bli den främsta mästare.

tidigare Uoyacho Som Castle i Hikone Castle, fortfarande före Uoyacho den vackra stadsbilden. Uoyacho utsågs det eftersom det inte fanns många djuraffärer, och fortfarande finns det hus med brunnar och många av dem är registrerade som de utsedda kulturella egenskaper.

En sublim skull gjord av en traditionell skull bryggeri med en historia av 200 år. Vänligen njuta med minnen av din resa.