Language

Tabi-Sake Hiraizumi and Hanamaki

旅酒「平泉・花巻」
hiraizumihanamaki -iwate-

Iku resort wisata kang ana kanggo dangu dumunung ing sisih kidul Iwate. Ana kuil lan reruntuhan sing ana saka mburi periode Heian, lan iku panggonan banget pantes historis; akeh panggonan sing kadhaftar minangka heritages donya.

醸造元 :Founded Ltd. Sakurakao brewing Iwate Prefecture in 1952
種類  :Junmai Ginjo Sake
度数  :15%

コメント:Sugih ambu, tunyuk nimble

Discovery

to be prepared

ホテル千秋閣
住所
岩手県花巻市湯本1-125
電話番号
0198-37-2150
営業時間
8:00~22:00
20 ホテル千秋閣(春)
地図を見る
ホテル花巻
住所
岩手県花巻市湯本1-125
電話番号
0198-37-2180
営業時間
8:00~22:00
20 ホテル花巻(夏)
地図を見る
ホテル紅葉館
住所
岩手県花巻市湯本1-125
電話番号
0198-37-2140
営業時間
8:00~22:00
20 ホテル紅葉館(秋)
地図を見る
佳松園
住所
岩手県花巻市湯本第一地割125-2
電話番号
0198-37-2170
営業時間
8:00~22:00
20 佳松園‐雪11
地図を見る
金婚亭
住所
岩手県花巻市西宮野目11-88
電話番号
0198-26-2250
営業時間
9:00~18:00
20 金婚亭1M
地図を見る
石鳥谷観光物産館「酒匠館」
住所
岩手県花巻市石鳥谷町中寺林第7地割17-3
電話番号
0198-45-6868
営業時間
9:00~17:30
20 酒匠館
地図を見る
ホテル志戸平
住所
岩手県花巻市湯口字志戸平26
電話番号
0198-25-2011
営業時間
8:00~19:00
20 ホテル志戸平
地図を見る
ホテル志戸平 志だて
住所
岩手県花巻市湯口字志戸平26
電話番号
0198-25-2011
営業時間
8:00~19:00
20 志だて外観
地図を見る
千葉養商店
住所
岩手県西磐井郡平泉町平泉志羅山82−1
電話番号
0191-46-2530
営業時間
20 千葉養商店
地図を見る
佐藤酒店
住所
岩手県西磐井郡平泉町平泉坂下4−8
電話番号
0191-46-2538
営業時間
20 佐藤酒店
地図を見る
特産プラザ らら・いわて 平泉店
住所
岩手県西磐井郡平泉町平泉字衣関39
電話番号
0191-48-3627
営業時間
9:30~17:00
20 特産プラザ らら・いわて 平泉店2
地図を見る

Attractions of The Tabisake hiraizumihanamaki

Hiraizumi dumunung ing Iwate prefektur lan misuwur REGISTER minangka warisan donya ing taun 2011. Chuson Temple lan Motsu Temple kang dibangun kanggo tanah mberkahi, lan sanadyan padha kena pengaruh déning negara manca, lagi bangunan ingkang nggambaraken budaya Jepang , Sajarah, lan ideologi. Places dikenal minangka resort wisata kasedhiya kanggo turis kanggo lumaku watara. Sampeyan bisa seneng fitur beda alam kayata ijo sugih, godhong abang, lan views salju.

Temple Chuson Chuson Temple, kedhaftar minangka warisan donya, dibangun ing 850 dening Jikaku Daishi Ennin saka Hieizan Enryakuji Temple. Chuson Temple dibangun kanggo resolusi renunciation saka perang lan tentrem. Utamané Konjikido iku bangunan sing tetep fitur nalika iku dibangun. Bangunan wis pesenan kanggo kabeh tanah mberkahi apa mungsuh utawa ora, lan dibangun cermat lan kasebut kanthi teliti, mencorong ing emas.

Temple Motsuji Iku digunakake kanggo dadi luwih ayu saka Pedalemané Motsu. Senajan, geni bola diobong ing bangunan, blumbang ageng ing tengah isih fitur saka Taman Jodo tetep. Taman Jodo iki adhedhasar teks Taman paling tua ing Jepang, lan ora mung ing beautifulness nanging uga scholastically penting banget.

Kinkei Mountain Kinkei Mountain dumunung meh ing tengah Temple Motsu lan Temple Chuson. Supaya kanggo nglindhungi Hiraizumi, punika bilih siji pitik emas dikubur, lan kadhaftar minangka warisan donya bebarengan karo Temple Chuson lan Temple Motsu. Near ngleboke gunung, ana makam Yoshitsune Kutil lan putri, lan bebarengan karo akèh légèndha, iku kang simbol saka Hiraizumi.