Language

Tabi-Sake Ishigakijima

旅酒「石垣島」
Ishigakijima -Okinawa-

Iku misuwur kanggo salah siji saka pulo tropis sing everyone kepengin kanggo pindhah. Pulo ngemot kabeh wisata alam gedhe: karang Koral, pantai ing, dhataran, alas, lan gunung-gunung. Punika cocog kanggo kabeh jinis olahraga segara lan trekking. Kajaba iku, nyenengake budaya aneh lan Okinawa pangan ndadekake salah siji resorts wisata misuwur Jepang.

醸造元 :Okinawa Prefecture, in 1912 founded Corporation Tamanaha brewery
種類  :Ryukyu Awamori 7 years old sake
度数  :43%

コメント:koyo banget ing ngliwati tenggorokan, lan ambu kang marga lawas

Discovery

to be prepared

(有)稲福酒販
住所
沖縄県石垣市美崎町7−11
電話番号
0980-82-6363
営業時間
9:00~
5 稲福酒販本店
地図を見る
石垣市特産品販売センター
住所
沖縄県石垣市大川208番地 公設市場2F
電話番号
0980-88-8633
営業時間
10:00~17:00
5 石垣市特産品販売センター
地図を見る
石垣島ショッピングプラザ
住所
沖縄県石垣市平得370−3
電話番号
0980-82-5938
営業時間
9:00~18:00
5 石垣島ショッピングプラザ
地図を見る
南西酒販 泡盛屋
住所
沖縄県石垣市大川250-3
電話番号
0980-83-2241
営業時間
5 南西酒販
地図を見る
とぅもーるショップ
住所
沖縄県石垣市美崎町1 石垣離島ターミナル内
電話番号
0980-88-0822
営業時間
6:30~18:30
5 とぅもーるショップ
地図を見る
うちなーみやげ館
住所
沖縄県石垣市大川213-1
電話番号
0980-83-5118
営業時間
9:00~20:00
5 うちなーみやげ館
地図を見る
島のみやげ館
住所
沖縄県石垣市大川207-3
電話番号
0980-83-7111
営業時間
9:00~21:00
5 島の土産館
地図を見る
おみやげ本舗 なかそね家
住所
沖縄県石垣市大川219
電話番号
0980‐87-6296
営業時間
5:55〜20:00
5 なかそね家
地図を見る
玉那覇酒造所(店頭販売)
住所
沖縄県石垣市字石垣47
電話番号
0980-82-3165
営業時間
5 玉那覇酒造所
地図を見る

Attractions of The Tabisake Ishigakijima

resorts tropis lan dumunung ing grup Yaeyama pulo. Kaendahan saka segara ngendi wong bisa ndeleng karang Koral biru Ishigakijima paling atraksi titik. Uga, obah sethitik, wong bisa ndeleng lapangan tebu lan omahé gendheng kothak abang, kroso budaya Okinawa.

Kabira Bay Ing teluk Kabira, kapilih minangka atus views Jepang, wong mesthi bisa seneng kaendahan ing segara kang iku salah siji saka wisata ing Ishigakijima. Nalika wong pindhah nyawang ing prau, padha bisa ndeleng macem-macem werna iwak tropis lan karang Koral. Mangga seneng kontras wedhi putih lan transparan dhuwur samodra biru sarwa.

Toujinhaka A kuburan dibangun kanggo buruh Cina kang wis liwati adoh. Kuburan dibangun kanggo sympathize jiwo Cina decorated karo ksatria lan naga lan wong bisa aran budaya Cina.

Tamatorisaki Pengamatan Platform Climbing munggah gunung cilik ngendi Waru blooms, ana platform pengamatan Tamatorisaki ngendi wong bisa mirsani kabèh pantai. Wong bisa ndeleng ing segara Jamrud ijo lan pulo Yaeshima. Nalika dibukak Ishigakijima, iku panggonan wong kudu pindhah.

TABI Sake Ishigakijima iku sawijining awamori digawe ing paling tuwa Yaeyama marga pabrik karo akèh katresnan. Setya jinis pot distillation langsung lan nggunakake pot tradisional, iku permata terkenal kebak Techniques tradisional. Malah bali saka anggoné tindak, please seneng karo kenangan Ishigakijima.