Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Богове на територията на цялата страна се събират в мистериозни стари храмове, включително храма Изумо Тайша, който е едно от местата, Смята се, че тече с мистична енергия в Япония. A туристически маршрут, който пътува из места, които са символ на сдружения с японските митове и исторически сгради и руини. Един курс на туризма, която се радва на красотата на природата, като червени листа и великолепна гледка. Един яде обиколка на добре познат продукт Изумо соба. Моля се насладите на всички видове атракции на Изумо.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Той е богат и силен вкус, а също така, че има добър вкус от счупване след освежаване

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Изумо е известен със земя на боговете и хората са в състояние да се чувстват митовете и историята от глава до пети. Не само Изумо Тайша, която се нуждае не се знае, но също така и хората могат да се насладят на красивата гледка и прясна риба от земята благословени с богатство на природата.

Изумо Тайша Изумо е известен в страната на боговете. Преди всичко, Izumo Тайша, където 2 милиона посетители на светилища и храмове, цъфтят всяка година има история от хиляди години, на място, че да бъде в която тече мистична енергия, и богът на брака. През октомври според лунния календар, се казва, че боговете цял Япония се събират на Изумо и се проведоха поздравително фестивал за богове. След като хората се намесят, те със сигурност може да се насладите на строг атмосферата.

Gakuenji Gakugenji, намерени вътре в гъсто luxuriated дървета, е старо светилище, че има много важни културни свойства. В сезона на ново зелено, зелено luxuriated растения са красиви, а в сезона на червени листа, кленове боядисват цялата планина в червено. Разходки по пътеката, покрита с пълен с кленови листа е истинското удоволствие от този сезон. Хората могат да се чувстват и да се насладят на богата природна красота.

Шинджи Красотата на Шинджи е разказана със залязващото слънце. Гледайки към посоката на Изумо Тайша, хората могат да видят залеза парене в червено отражение върху повърхността на водата. Гледката ни кара да се чувстват благочестието, както и красотата не може да се сравни с нищо друго. Моля се насладите на външния вид на това се променя всеки миг наблизо.

Както бе споменато в Nihon Шоки, Изумо, Шимане, се казва, че родното място на японското саке пивоварната. The заради която представлява такова Изумо е таби заради Изумо, създаден от традиционната заради пивоварната предавана от 1871 г. чиста вода, повдигнато от богата природа и високо качество на ориза, че най-добре отговаря заради пивоварната. Моля се насладите с японската история и майката природа.