Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Guder hele landet samles på mystiske gamle helligdomme, herunder Izumo Taisha helligdom, som er et af de steder, menes at være flyder med mystiske energi i Japan. En turist rute, der rejser rundt steder, der er berømt for sine foreninger med japanske myter og historiske bygninger og ruiner. Et kursus for turisme, der nyder naturlige skønhed såsom røde blade og en fantastisk udsigt. En spise rundtur i det velkendte produkt Izumo soba. Venligst nyde alle former for attraktioner i Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Den er rig og stærk smag, og også det har en god smag af brud efter forfriskende

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo er kendt for land guder og mennesker er i stand til at føle de myter og historie fra top til tå. Ikke kun Izumo Taisha der ikke behøver at fortælle, men også folk kan nyde den smukke udsigt og friske fisk fra landet velsignet med rigdom af naturen.

Izumo Taisha Izumo er kendt for det land, hvor guder. Frem for alt Izumo Taisha hvor 2 millioner besøgende på helligdomme og templer blomstre årligt har en historie på tusind år, en placering menes at være flyder med mystiske energi, og gud for ægteskabet. I oktober ifølge månekalenderen, siges det, at guderne over hele Japan samles på Izumo og en indbydende festival for guder afholdes. Når folk træder ind, kan de helt sikkert nyde den barske atmosfære.

Gakuenji Gakugenji, fundet inde tæt luxuriated træer, er en gammel helligdom, der har mange vigtige kulturelle egenskaber. I sæsonen af nye grønne, den grønne luxuriated planter er smukke, og i sæsonen af røde blade, de Maples farvestof hele bjerget i rødt. Gåture stien dækket med fuld af ahorn blade er den sand fornøjelse af denne sæson. Folk kan føle og nyde den rige naturlige skønhed.

Lake Shinji Skønheden i Lake Shinji er fortalt med indstillingen solen. Ser i den retning af Izumo Taisha, kan folk se solnedgangen brænder i rød reflekteres på overfladen af vandet. Udsigten gør os føler gudsfrygt så godt, og den skønhed kan ikke sammenlignes med noget andet. Venligst nyde udseendet af det skiftende hvert øjeblik tæt ved.

Som nævnt i Nihon Shoki, Izumo, Shimane Prefecture, siges at være fødestedet for japanske skyld brygning. Skyld, der repræsenterer sådanne Izumo er tabi SKYLD Izumo, skabt af traditionelle skyld brygning overleveret fra 1871. Det rene vand rejst af den rige natur og høj kvalitet ris, der passer bedst til skyld brygning. God fornøjelse med den japanske historie og Moder Natur.