Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Gods of koko maassa kokoontuvat salaperäinen vanha pyhäkköjä, kuten Izumo Taisha pyhäkkö, joka on yksi niistä paikoista arvellaan vuotaa mystinen energia Japanissa.Turisti reitti, joka kulkee ympäri paikkoja, jotka ovat kuuluisia sen yhdistysten kanssa japanilainen myyttejä, ja historiallisia rakennuksia ja raunioita.Kurssin Matkailun joka nauttii luonnon kauneutta, kuten punaisia lehtiä ja upeat näkymät.Syöminen kierros tunnettu tuote Izumo soba. Ole hyvä ja nauti kaikenlaisia nähtävyyksiä Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Se on rikas ja vahva maku, ja myös se on hyvän maun rikkoutumisen jälkeen virkistävä

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo tunnetaan maa jumalten ja ihmiset voivat tuntea myyttejä ja historiaa kiireestä kantapäähän. Ei vain Izumo Taisha joka ei tarvitse kertoo, mutta myös ihmiset voivat nauttia kauniista näkymistä ja tuoretta kalaa maa siunattu rikkautta luonnon.

Izumo Taisha Izumo tunnetaan maan jumalia. Ennen kaikkea, Izumo Taisha jossa 2.000.000 kävijää pyhäkköjä ja temppeleitä kukoistaa vuosittain on ollut tuhat vuotta, sijainti ajatellaan olevan vuotaa mystinen energia, ja jumala avioliiton. Lokakuussa mukaan kuukalenterin, sanotaan, että jumalat puolilla Japania kokoontuvat Izumo ja viihtyisä festivaali jumalia pidetään. Kun ihmiset askel, he voivat varmasti nauttia karu tunnelma.

Gakuenji Gakugenji, löytyy sisältä tiheästi hekumallisesti puita, on vanha pyhäkkö, joka on monia tärkeitä kulttuurisia ominaisuuksia. Kaudella uutta vihreää, vihreä hekumallisesti kasvit ovat kauniita, ja kauden punaisia lehtiä, vaahterat värjätä koko vuori punaisella. Kävely polku peitetty täynnä vaahteran lehdet on todellinen ilo tällä kaudella. Ihmiset voivat tuntea ja nauttia rikas luonnon kauneutta.

järvi Shinji Kauneus järven Shinji kerrotaan kanssa auringon. Suuntautuvat suuntaan Izumo Taisha, ihmiset voivat nähdä auringonlaskun palavan punaisella heijastuu veden pinnalle. Näkymä saa meidät tuntemaan jumalisuuden samoin, ja kauneus ei voi verrata mitään muuta. Ole hyvä ja nauti ulkoasua se muuttuu joka hetki lähellä.

Kuten Nihon Shoki, Izumo, Shimane prefektuurissa, sanotaan olevan syntyi japanilainen vuoksi panimo.Vuoksi, joka edustaa tällaista Izumo on TABI SAKE Izumo, kirjoittaja perinteinen vuoksi panimo periytynyt 1871. puhtaan veden esittämä rikas luonto ja korkea laatu riisi parhaiten sopii vuoksi panimo. Ole hyvä nauttia Japanin historian ja Luontoäiti.