Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Soaka kabeh liwat negara ngumpul ing kuil lawas aneh, kalebu kuil utami kinten Taisha kang siji lokasi panginten kang mili karo energi mistis ing Jepang. A auto wisata sing travels watara panggonan sing misuwur kanggo hubungan karo mitos Jepang, lan bangunan sajarah lan reruntuhan. A mesthi pariwisata sing seneng kaendahan alam kayata godhong abang lan views paling apik. Demo mangan produk kondhang utami kinten soba. Mangga seneng kabeh limo wisata ing utami kinten.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Punika sugih lan rasa kuwat, lan uga nduweni rasa apik breakage sawise sumilir

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
アトネス出雲 外観
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
3松江・出雲
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Utami kinten dikenal kanggo tanah dewa lan wong sing bisa kanggo aran mitos lan sajarah saka ndhuwur kanggo jempol. Ora mung utami kinten Taisha kang perlu ora nuduhake, nanging uga wong bisa seneng tampilan ayu lan iwak seger saka tanah rahayu karo potensi alam.

Izumo Taisha Utami kinten dikenal kanggo negara dewa. Ndhuwur kabeh, utami kinten Taisha ngendi 2 yuta pengunjung kuil lan candhi ngrembaka tahunan nduwe Sajarah ewu taun, lokasi panginten kang mili karo energi mistis, lan dewa marriage. Ing Oktober miturut tanggalan mbulan, punika bilih para dewa kabeh liwat Jepang klumpukne ing utami kinten lan Festival sambutan kanggo dewa iki dianakaké. Sawise wong langkah, padha mesthi bisa seneng atmosfer kereng.

Gakuenji Gakugenji, ketemu nang wit padhet luxuriated, iku sawijining kuil lawas sing wis akeh kekayaan budaya penting. Ing mangsa saka ijo anyar, ijo luxuriated tetanduran sing ayu, lan ing mangsa saka godhong abang, maples warno alami kabèh gunung abang. Lumampah path sidik kebak godhong Maple iku penggalihipun dhumateng nyata mangsa iki. Wong bisa aran lan seneng kaendahan alam sugih.

Lake Shinji Kaendahan Lake Shinji marang karo srengenge setelan. Looking menyang arah utami kinten Taisha, wong bisa ndeleng Sunset kobong abang sing dibayangke ing lumahing banyu. Tampilan ndadekake kita aran kamursidan uga, lan kaendahan ora bisa dibandhingake karo tindakan liya. Mangga seneng ndelok saka iku ganti saben wayahe cedhak.

Minangka kasebut ing Nihon Shoki, utami kinten, Shimane prefecture, wis ngandika dadi birthplace Japanese sake Bir. Marga sing nggantosi utami kinten kuwi TABI Sake utami kinten, digawe dening Bir marga tradisional nyerahke mudhun saka pada 1871. Ing banyu resik wungu dening alam sugih lan beras kualitas dhuwur sing paling cocog kanggo marga Bir. Mangga seneng karo sejarah Jepang lan Basa Alam.