Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Dewa-dewa di seluruh negara berkumpul di tempat-tempat suci tua misteri, termasuk kuil Izumo Taisha yang merupakan salah satu lokasi yang dianggap akan mengalir dengan tenaga mistik di Jepun. A laluan pelancong yang bergerak di seluruh tempat-tempat yang terkenal dengan persatuan-persatuan dengan mitos Jepun, dan bangunan-bangunan bersejarah dan runtuhan. Satu kursus pelancongan yang menikmati keindahan alam semula jadi seperti daun merah dan pemandangan yang hebat. Satu lawatan makan produk terkenal Izumo soba itu. Sila menikmati pelbagai tarikan di Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:এটা ধনী ও শক্তিশালী স্বাদ, এবং এটা রিফ্রেশ পরে বিচ্ছেদ একটি সুরুচি আছে

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo dikenali dengan tanah dewa dan orang dapat merasakan mitos dan sejarah dari atas ke kaki. Bukan sahaja Izumo Taisha yang perlu ada memberitahu, tetapi juga orang ramai boleh menikmati pemandangan indah dan ikan segar dari tanah yang diberkati dengan kekayaan alam semula jadi.

Izumo Taisha Izumo dikenali dengan negara dewa. Di atas semua, Izumo Taisha mana 2 juta pelawat tempat-tempat suci dan kuil-kuil berkembang setiap tahun mempunyai sejarah seribu tahun, lokasi dianggap akan mengalir dengan tenaga mistik, dan tuhan bagi perkahwinan. Pada bulan Oktober mengikut kalendar lunar, dikatakan bahawa tuhan-tuhan di seluruh Jepun berkumpul di Izumo dan perayaan aluan sebagai tuhan-tuhan diadakan. Apabila orang campur tangan, mereka pasti boleh menikmati suasana yang sederhana.

Gakuenji Gakugenji, ditemui di dalam pokok-pokok yang padat luxuriated, adalah sebuah kuil lama yang mempunyai ciri-ciri kebudayaan yang penting. Dalam musim baru hijau, hijau luxuriated tumbuh-tumbuhan yang indah, dan di musim daun merah, Maples pewarna seluruh gunung dengan warna merah. Berjalan jalan yang ditutup dengan penuh dengan daun maple adalah keseronokan sebenar musim ini. Orang ramai boleh merasa dan menikmati keindahan alam semula jadi yang kaya.

Tasik Shinji Keindahan Tasik Shinji diberitahu dengan matahari terbenam. Melihat kepada arah Izumo Taisha, orang boleh melihat matahari terbenam yang terbakar dalam merah dilihat pada permukaan air. Pandangan ini membuatkan kita berasa ibadah kita juga, dan kecantikan tidak boleh dibandingkan dengan apa-apa lagi. Sila menikmati rupa ia berubah setiap saat berhampiran.

Seperti yang dinyatakan dalam Nihon Shoki, Izumo, Shimane wilayah, dikatakan sebagai tempat kelahiran demi bru Jepun. Demi yang mewakili Izumo itu tabi DEMI Izumo, yang dicipta oleh bru demi tradisional diturunkan dari tahun 1871. Air bersih yang diperoleh oleh alam semula jadi yang kaya dan beras yang berkualiti tinggi yang paling sesuai dengan demi bru. Sila menikmati dengan sejarah Jepun dan alam semula jadi.